Οι Πανθέοι: Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο gossip-tv: Ο ρόλος, τα μπλοκαρίσματα και γιατί δεν κάνει μπότοξ
Showbiz

Οι Πανθέοι: Η Χριστίνα Αλεξανιάν στο gossip-tv: Ο ρόλος, τα μπλοκαρίσματα και γιατί δεν κάνει μπότοξ

Η Χριστίνα Αλεξανιάν υποδεύεται την Βέτα Πανθέου, σύζυγο του Φάνη, στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Οι Πανθέοι.

Πρόκειται για μια γλυκιά και υποτακτική σύζυγο η οποία για χάρη των παιδιών της, δέχτηκε και ανέχτηκε πολλά από τον άπιστο σύζυγό της. Όταν «ξυπνήσει» όμως θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και θα αλλάξουν πολλές από τις ισορροπίες.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν, με πολύ καλή διάθεση όπως πάντα, μιλά στο gossip-tv.gr για τον ρόλο της στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην αγάπη της για τα έργα εποχής, για τις αισθητικές επεμβάσεις αλλά και για το θέατρο και την περιοδεία της.

Η ηθοποιός που αν κανείς την δει από κοντά θα διαπιστώσει ότι δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε που την γνωρίσαμε, στους πρώτους της ρόλους δηλαδή, εξηγεί επίσης τον λόγο που δεν θέλει να κάνει μπότοξ αλλά και ποιους αναγκάζεται να μπλοκάρει στα social media.

christinalexanian_279931287_4853175074804620_5834317303338293559_n.jpg

Η Χριστίνα Αλεξανιάν.

  • Υποδύεστε την Βέτα Πανθέου. Μιλήστε μας λίγο για την ηρωίδα σας…

Είμαι η Βέτα Πανθέου. Είμαι παντρεμένη με τον Φάνη Πανθέο, ο οποίος έχει ένα φαρμακείο και έχουμε δύο παιδιά. Η οικογένεια είναι ευκατάστατη, όμως ο σύζυγος έχει διπλή ζωή και κάποια στιγμή όλα αποκαλύπτονται!

Εκείνους που στέλνουν ακραία μηνύματα, τους μπλοκάρω.

  • Ποια είναι τα συναισθήματά σας που είστε κι εσείς ένα κομμάτι της σειράς;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτή τη δουλειά, με ανθρώπους που θαυμάζω και αγαπώ. Έχουμε αγαπήσει όλοι ήδη αυτή τη σειρά και ελπίζω να αγαπηθεί και από το τηλεοπτικό κοινό. Οι τηλεθεατές μπορούν και να ταυτιστούν με τους ήρωες και να «βουτήξουν» σε εκείνη την εποχή, στη δεκαετία του ’40. Η ιστορία είναι βασισμένη σε ένα μυθιστόρημα που αγγίζει την τελειότητα.

  • Η σειρά θα προβάλλεται στην prime time ζώνη. Σας αγχώνει ο ανταγωνισμός;

Δεν γνωρίζω ποιες σειρές θα είναι «απέναντι». Εύχομαι να πάνε καλά όλες οι δουλειές. Αυτό που εγώ θέλω είναι να αγαπηθεί η σειρά όπως της αξίζει.

  • Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μια «άνθιση» της μυθοπλασίας…

Αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο! Τα έργα εποχής μου αρέσουν και σαν θεατής αλλά και σαν ηθοποιός. Στο θέατρο κάνω κυρίως έργα εποχής και μου αρέσει εξαιρετικά αυτό, να μπαίνω σε άλλο χοροχρόνο.

christinalexanian_337909784_525961563026759_3838412823780930982_n.jpg

Η Χριστίνα Αλεξανιάν.

  • Είναι στοίχημα αυτό για εσάς; Το να καταφέρνετε να μπαίνετε σε άλλο χοροχρόνο και σε εποχές που δεν έχετε ζήσει;

Ο κάθε ρόλος που παίζεις είναι ένα στοίχημα. Να μπορείς να κάνεις τον θεατή να ταυτιστεί μέσα από την ερμηνεία σου.

  • Πώς βιώνετε την αναγνωρισιμότητα; Ο κόσμος σας μιλάει στο δρόμο; Σας στέλνει μηνύματα;

Είναι πολύ ευχάριστο. Έχω ζήσει την αγάπη του κόσμου από μικρή γιατί μπήκα πολύ γρήγορα στα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι όμορφο να ξέρεις ότι ο άλλος σε νιώθει δικό του άνθρωπο. Τα μηνύματα που δέχομαι είναι γλυκά και τρυφερά. Εκείνους που στέλνουν ακραία μηνύματα, τους μπλοκάρω.

  • Θα κάνατε μια αισθητική επέμβαση; Ποια είναι η άποψή σας σχετικά με το θέμα;

Σε βάθος χρόνου μάλλον όλα θα τα χρειαστούμε (Γέλια). Παρόλα αυτά δεν κάνω μπότοξ γιατί όταν υποδύεσαι έναν ρόλο σε σειρά εποχής ή στο θέατρο πρέπει να μπορεί να ακολουθεί και το πρόσωπο.

  • Θεατρικά θα σας δούμε κάπου αυτή τη σεζόν;

Θα συνεχίσω τον μονόλογό μου «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» αλλά με λιγότερες παραστάσεις καθώς τα γυρίσματα των Πανθέων είναι πολύ απαιτητικά.

202109240959230.3352_XRISTINA_ALEXANIAN_2192021.jpg

Στιγμιότυπο από το θέατρο.

Η νέα δραματική σειρά, Οι Πανθέοι, έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Το αριστούργημα του βραβευμένου και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη μεταφέρεται στην τηλεοπτική μας οθόνη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σπύρου Μιχαλόπουλου,
σε σενάριο της Γιάννας Κανελλοπούλου και του Άγγελου Χασάπογλου και σε μία σύγχρονη παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της εταιρείας JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.

Διαβάστε επίσης:

Οι Πανθέοι: Το gossip-tv στο πλατό γυρισμάτων της σειράς - Αποκλειστικές εικόνες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved