Οι Πανθέοι: Το gossip-tv στο πλατό γυρισμάτων της σειράς - Αποκλειστικές εικόνες
Gossip Cam

Οι Πανθέοι: Το gossip-tv στο πλατό γυρισμάτων της σειράς - Αποκλειστικές εικόνες

Οι Πανθέοι: Στα πλατό γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης σειράς του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο φακός του gossip-tv και κατέγραψε τα πάντα... 

«Οι Πανθέοι», το θρυλικό μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη, μεταφέρονται τηλεοπτικά στον ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν, σε μια σύγχρονη παραγωγή υψηλών προδιαγραφών.

Κάτι που διαπιστώσαμε και ιδίοις όμμασι αφού βρεθήκαμε σήμερα (14/9) στο πλατό γυρισμάτων της σειράς στο στούντιο Κάππα που μεταμορφώθηκε πλήρως για τις ανάγκες της σειράς.

Ταξίδι στον χρόνο

Η ιστορία των «Πανθέων» ξεκινά το 1939... Ενώ στην Ευρώπη τα σύννεφα του μεγάλου πολέμου βαραίνουν απειλητικά, στην Αθήνα τα ετερόκλητα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Πανθέων, παιδιά, νύφες και εγγόνια, συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, στο προσκέφαλο του ετοιμοθάνατου πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση Πανθέου. Ο θάνατος του γηραιού Βλάση σφραγίζεται από ένα γεγονός που θα σοκάρει τα παιδιά του. Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Ποιο μυστικό παίρνει μαζί του ο Βλάσης Πανθέος; Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία των Πανθέων που αναμένεται να μας κρατήσει συντροφιά όλη την τηλεοπτική σεζόν.

378029000_982430976371024_7316280505996829940_n.jpg

Κάθε χώρος στο στούντιο Κάππα θύμιζε κάτι από εκείνη την εποχή σε μία πολύ διαφωτιστική ξενάγηση στην οποία παρόντες ήταν και πολλοί πρωταγωνιστές της σειράς όπως η Κάτια Δανδουλάκη που υποδύεται τη Χρυσοστόμη Πανθέου, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και αρκετοί ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες από τους χώρους που απεικονίζουν την παλιά Αθήνα. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι χρειάστηκε ένας ολόκληρος μήνας για να στηθούν τα σκηνικά έτσι όπως έπρεπε για να θυμίζουν την Αθήνα της δεκαετίας του '40:

Το σπίτι των Πανθέων

Ακόμα μεγαλύτερη σημασία στη λεπτομέρεια δόθηκε στην απόδοση των χώρων του αρχοντικού των Πανθέων όπου θα διαδραματίζονται πάρα πολλές σκηνές μιας και η ιστορία αφορά τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Ξύλινα βαριά έπιπλα, παραδοσιακά χαλιά και εξεζητημένες ταπετσαρίες, προσδίδουν στο αρχοντικό μία πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Να θυμίσουμε ότι το βιβλίο, ένα από τα μυθιστορήματα του συγγραφέα που μεταφέρθηκαν στην ελληνική τηλεόραση, μετατράπηκε σε σειρά και προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην τηλεόραση την περίοδο 1977-1979 και εξιστορεί τις περιπέτειες των «Πανθέων», μιας μεγαλοαστικής οικογένειας, κατά τα πρώτα χρόνια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. 47 χρόνια μετά, η οικογένεια των «Πανθέων» έρχεται στον ΣΚΑΪ σε μια σειρά που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στην παρουσίαση του σετ γυρισμάτων μίλησε η Μαρία Αθανασιάδου, σύζυγος του ακαδημαϊκού και συγγραφέα Τάσου Αθανασιάδη που έγραψε το ομότιτλο βιβλίο. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved