Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Μύκονο το weekend για τα γενέθλια της ανιψιάς της - Η εντυπωσιακή εμφάνιση
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Στη Μύκονο το weekend για τα γενέθλια της ανιψιάς της - Η εντυπωσιακή εμφάνιση

Δεν θα μπορούσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να λείπει από το πάρτι γενεθλίων της αγαπημένης της ανιψιάς, Νεφέλης, κόρης της αδελφής της, Μαριλένας Παπαγεωργίου. 

Η Μαριλένα Παπαγεωργίου η οποία μοιάζει καταπληκτικά στην αδελφή της ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά της και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί, ασχολούμενη με τη μόδα.

Διαθέτοντας αναλογίες μοντέλου και εκείνη, έχει απίθανο στυλ και ασχολείται ιδιαίτερα με τις τάσεις της μόδας, όπως ακριβώς και η Ηλιάνα.

Η όμορφη παρουσιάστρια το σαββατοκύριακο που πέρασε έκανε ένα ταξίδι αστραπή στη Μύκονο για να βρεθεί κοντά στην αδελφή και την ανιψιά της που λόγω γενεθλίων της έκανε και πάρτι όπου φυσικάη Ηλιάνα ξεχώρισε.

Όχι μόνο λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της αλλά και γιατί επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με μία μαύρη ζώνη στη μέση.

Η Ηλιάνα, για όσους τη γνωρίζουν είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτή τη χαρούμενη στιγμή της αδελφής και της ανιψιάς της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved