Μπέτυ Μαγγίρα: Αποκαλύπτει τι κάνει για να διατηρείται σε φόρμα!
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: Αποκαλύπτει τι κάνει για να διατηρείται σε φόρμα!

Η Μπέτυ Μαγγίρα παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ρουτίνα της αλλά και στο τι κάνει για τον εαυτό της για να διατηρείται σε μια πολύ καλή κατάσταση.

  • Το ότι δουλεύεις το Σαββατοκύριακο σου αφήνει λίγο περισσότερο χρόνο να είσαι μητέρα, σύζυγος και γυναίκα;

Ήμουν και τα προηγούμενα χρόνια απλώς κουραζόμουν πολύ περισσότερο γιατί ξυπνούσα πολύ νωρίς, επέστρεφα κουρασμένη από τη δουλειά και χωρίς ανάσα άρχιζαν οι υποχρεώσεις του σπιτιού και των παιδιών. Τώρα ευελπιστώ πως τις καθημερινές θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο τα πρωινά για να προσέξω τον εαυτό μου. Για παράδειγμα, δεν είχα χρόνο να κάνω γυμναστική, πλέον πιστεύω πως θα βρω λίγο.

betty_maggira_315863302_830343038231850_176631789145645657_n.jpg
  • Γενικά πόσο προσέχεις τον εαυτό σου;

Όσο προλαβαίνω, δεν τον προσέχω τόσο όσο θα ήθελα. Δεν είμαι όμως και πολύ πειθαρχημένη. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ξυπνήσει και θα κάνει γυμναστική, πρέπει κάποιος να με τραβήξει σε αυτό.

Μπορώ ωστόσο να βάλω φρένο στις ορέξεις μου στο φαγητό. Εκεί έχω πειθαρχία όταν χρειάζεται, αλλά υπάρχουν και φάσεις που αφήνομαι και τρώω τα πάντα. Γενικά δεν στερούμαι, απλώς ελέγχω λίγο τη λαιμαργία μου.

  • Πόσο κανονική μαμά είσαι;

Πιστεύω πως είμαι όσο πρέπει σχεδόν σε όλα, εκτός από την κουζίνα. Δεν είμαι μαμά που μαγειρεύει συνεχώς, που φτιάχνει τα πάντα. Κατά καιρούς, κάνω κεκάκια ή τυροπιτάκια, αλλά δεν είμαι πάνω από μια κουζίνα κάθε μέρα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν απολαμβάνω την κουζίνα και τη μαγειρική. Σε όλα τα άλλα όμως τρέχω, σε ό,τι έχει να κάνει με τις δραστηριότητές τους και τη βοήθεια στα μαθήματά τους, στο να είμαι αυστηρή και να βάλω όριο όπου χρειάζεται, στο να τις ακούσω... Είμαι εκεί, είπε η Μπέτυ Μαγγίρα στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved