Δημήτρης Μοθωναίος: Αυτά είναι τα μυστικά του για να είναι πάντα λαμπερός και όμορφος
Showbiz

Δημήτρης Μοθωναίος: Αυτά είναι τα μυστικά του για να είναι πάντα λαμπερός και όμορφος

Για την εξωτερική του εμφάνιση και το πώς διατηρείται σε αυτή την καλή κατάσταση μίλησε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στις αμοιβές που λαμβάνει από τη δουλειά του.

  • Έχεις ζήσει μεγάλους έρωτες;

Ναι, είμαι πολύ του έρωτα! Είμαι ευγνώμων.

  • Αυτό σημαίνει ότι έχεις κάνει σχέσεις ζωής;

Επειδή θεωρώ ότι είμαι στην αρχή ακόμη, αν πάνε καλά τα θέματα της μακροζωίας και ζούμε μέχρι τα 100, θα σου το πω αργότερα!

  • Σήμερα είσαι ερωτευμένος;

Ναι, είμαι ερωτευμένος.

  • Φροντίζεις τον εαυτό σου;

Προσπαθώ, κάνω ό,τι μπορώ.

  • Τι κάνεις;

Κάνω καλλισθενική γυμναστική, ενδυνάμωση και λίγο τρέξιμο, κολυμπώ και προσέχω τη διατροφή μου, αν και έχω καλό μεταβολισμό.

mo8wnaios.jpg
  • Μετρά η εικόνα για σένα;

Μετρά το να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Είναι θέμα ευεξίας, γι’ αυτό και δεν το παραμελώ. Η εικόνα, πάλι, είναι ένα κομμάτι αναπόφευκτα συνδεδεμένο με το χώρο του θεάματος. Είναι πολύ εύκολο ωστόσο να μπεις σε ναρκισσιστικά μονοπάτια, κι αυτό για μένα είναι εντελώς μάταιο. Πρώτα απ’ όλα, γιατί όλοι μεγαλώνουμε και η εικόνα μας αλλάζει και, δεύτερον, γιατί πιστεύω πολύ περισσότερο στην ενέργεια που εκπέμπει ένας άνθρωπος απ’ ό,τι στην εξωτερική του εμφάνιση.

  • Δεν είχες ποτέ ναρκισσιστικές τάσεις;

Ίσως στην εφηβεία, όταν προσπαθούσα να διαχειριστώ την εικόνα μου. Δεν ήταν όμως κάτι που με απασχόλησε ιδιαίτερα, ούτε τότε ούτε τώρα. Ευτυχώς, δηλαδή, καθώς, αν βλέπεις κάθε μέρα τον εαυτό σου στην τηλεόραση, είναι πρόβλημα.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί ένας άνθρωπος που δεν είναι ναρκισσιστής μπορεί πολύ πιο εύκολα να διαχειριστεί τη δημοσιότητα, το ότι ξαφνικά τον χαιρετούν οι πάντες στο δρόμο. Δεν είναι κάτι που με ταλαιπωρεί. Το βλέπω ως πολύ φυσιολογικό επειδή συνδέεται με τη δουλειά. Κάποια στιγμή δεν θα συμβαίνει.

  • Έχεις βγάλει χρήματα από αυτήν τη δουλειά;

Αυτό δεν ήταν ζητούμενο για μένα. Εξαρχής, κάνοντας την επιλογή του Εθνικού θεάτρου, Δεν ήταν κάτι που θα μπορούσε να προκύψει. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, είναι αρκετά ικανοποιητικές οι αμοιβές.

  • Υπάρχει κάτι στον εαυτό σου που δεν έχεις αλλάξει μέχρι τώρα και θα ήθελες να το κάνεις;

Αυτό που λέω είναι ότι δεν σταματώ. Συνεχίζω και ό,τι προκύψει θα το ξαναλλάξω.

  • Πώς ονειρεύεσαι τα επόμενα χρόνια;

Είμαι πολύ καλά τώρα. Με ενδιαφέρει να συνεχίσω να έχω αυτήν τη σχέση που έχω με τον εαυτό μου, είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved