Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει ως άλλη Πάμελα Άντερσον στην παραλία και κόβει την ανάσα!
Showbiz

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει ως άλλη Πάμελα Άντερσον στην παραλία και κόβει την ανάσα!

Είναι από εκείνες της περιπτώσεις που δεν χορταίνεις να την βλέπεις. Ο λόγος για την αφοπλιστικά όμορφη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία απολύτως δικαιολογημένα θεωρείται μία από τις "βασίλισσες" του instagram.

Η γνωστή Influencer κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και συνεχίζει να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης στην παραλία.

Η Αλεξάνδρα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά ανεβάζει πλούσιο υλικό από τη ζωή της.

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με το διαδικτυακό κοινό της μερικές ακόμη υπέροχες φωτογραφίες με μαγιό.

PANAGIOTAROU2

Ως άλλη Πάμελα Άντερσον η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου "ρίχνει" ξανά το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης τόσο με τις πόζες της όσο και με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Δείτε τις νέες της φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Η διατροφή που ακολουθεί:

Η ίδια, γυμνάζεται συστηματικά και φροντίζει ώστε να αποφεύγει τις υπερβολές, ωστόσο και εκείνη το έριξε έξω τους προηγούμενους μήνες. Πρόσφατα ανέβασε και το πλάνο της διατροφής της και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τρώει για πρωινό γιαούρτι με αποξηρωμένα φρούτα, για μεσημεριανό σπαγγέτι ολικής με κεφτεδάκια κοτόπουλο και για βραδινό ομελέτα με σαλάτα. Φυσικά, αυτό είναι μια ενδεικτική μέρα από τη διατροφή της και τα γεύματα εναλλάσσονται, αλλά για αρχή μπορείς να πάρεις μια ιδέα και εσύ. Ωστόσο, για να σχεδιαστεί πρόγραμμα διατροφής αποκλειστικά για εσένα, θα πρέπει να επισκεφθείς ειδικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved