Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Δεν ξέρω τα γούστα των καναλαρχών, τους αποδίδω και δόλο και ηλιθι@τητ@»
Showbiz

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Δεν ξέρω τα γούστα των καναλαρχών, τους αποδίδω και δόλο και ηλιθι@τητ@»

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με σκληρά λόγια σε αυτούς που επιλέγουν παίκτες ριάλιτι για να παίξουν σε σειρές, αλλά και σε εκείνους που επιλέγουν ανθρώπους στη δουλειά λόγω των χιλιάδων τους followers.

  • Πώς σας φαίνεται το ότι οι ηθοποιοί διαλέγονται με βάση των αριθμό των followers τους;

Είναι μια γελοιότητα αυτό. Ανεβαίνουν έργα που βασίζονται σε ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες. Δεν απαξιώνω τη δουλειά που μπορεί να κάνει ο καθένας, αλλά χρειάζεται και μια προπαρασκευή για τα πράγματα. Είναι γελοίο να σε ρωτάνε πόσους φανς έχεις για να σε πάρουν ή όχι σε μια δουλειά.

  • Είστε υπέρ του να δοκιμάζονται στην υποκριτική παίκτες ριάλιτι;

Όχι δεν είμαι υπέρ. Μπορεί να δοκιμαστούν 1.000 και να κάνουν οι τρεις, αλλά είναι πολύ αμελητέο το ποσοστό. Θα περιμένουμε πότε θα σκάσει ο ταλαντούχος για να επανδρώσουμε σωστά ένα σίριαλ;

bostantzoglou1.jpg
  • Πολλοί συνάδελφοί σας έχουν πει ότι δεν είχαν χρήματα ούτε να βάλουν βενζίνη. Έχετε βιώσει κάτι τέτοιο;

Βέβαια και τώρα συμβαίνει αυτό. Αν δεν δουλεύουμε, δεν έχουμε τίποτα. Είμαι 52 χρόνια ηθοποιός και μπορώ να έχω τα προς το ζην μια δεκαετία. Τα άλλα 42;

  • Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» μπορεί να το ξαναδούμε στις οθόνες μας;

Δεν είναι θέμα δικό μας, αλλά του Αλέξανδρου Ρήγα και των καναλιών. Τα κανάλια και οι υπεύθυνοι δεν έχουν δείξει καμία εξυπνάδα ως προς την στελέχωση του προγράμματος, όλο βλακείες κάνουν. Αν δεν πάρεις δέκα ανθρώπους να σου κρατούν το έργο, τι θα πάρεις κάποιον που έγινε γνωστός από το «Survivor»; Δεν ξέρω τα γούστα των καναλαρχών, τους αποδίδω και δόλο και ηλιθιότητα, είπε ο Γιάννης Μποσταντζόλου στο Λοιπόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved