Τριαντάφυλλος - Σάκης Κατσούλης: Η συνάντηση μετά την κόντρα τους, η αγκαλιά και τα πρώτα λόγια
Showbiz

Τριαντάφυλλος - Σάκης Κατσούλης: Η συνάντηση μετά την κόντρα τους, η αγκαλιά και τα πρώτα λόγια

Ο Τριαντάφυλλος και ο Σάκης Κατσούλης μετά την κόντρα τους, συναντήθηκαν χθες, 21 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Περιστερίου και… ο Στέλιος Χανταμπάκης κατέγραψε αυτή τη συνάντηση μεγατόνων!

Μετά την κόντρα και τα όσα τους χώριζαν, οι δυο άντρες χθες συναντήθηκαν και μάλιστα αγκαλιάστηκαν και... μίλησαν και όλα αυτά τα κατέγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης και δημοσίευσε και βίντεο ντοκουμέντο.

sakis-triantafilos.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι μετά την νίκη του Σάκη Κατσούλη, ο Τριαντάφυλλος του τα είχε χώσει μέσα από την εκπομπή, Καλοκαίρι #Yes: «Γενικά το ’21 περάσαμε πάρα πολλά και με τον Σάκη και με τη Μαριαλένα. Από τη στιγμή που μπήκε ο Σάκης ήμασταν αδέλφια. Όλο αυτό κράτησε πραγματικά. Εγώ πήγαινα σπίτι του, εκείνος στο δικό μου, κάναμε live στα μαγαζιά του, με στήριζε, τον στήριζα, ήταν μια σχέση αληθινή, πραγματικά “αδέλφια”, αυτή είναι η λέξη… Επειδή κάνει ότι δεν ξέρει τον λόγο και για δυο μήνες στην αρχή που τον στήριζα έτρωγα το βρισίδι του αιώνα.. Μετά το live που κάναμε στο μαγαζί του, φάγαμε και κλαίγοντας λέγαμε για όσα περάσαμε. Εκείνη τη στιγμή τραβήξαμε κόκκινη γραμμή για έναν άνθρωπο. Εσύ Σάκη μου την πέρασες μετά από δύο μήνες και με στεναχώρησες. Δεν είναι ότι σε μισώ. Αν είναι να δώσω το χέρι μου για εσένα θα το δώσω. Ξέρεις ότι με πονάει…. Το ’21 έλεγες γι’ αυτόν τον άνθρωπο (Κόρο) και πέρασες την κόκκινη γραμμή. Είναι η επιλογή σου, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό στον αδερφό μου. Ας το καταλάβει ο κόσμος επιτέλους. Δεν έχω πει κακό για εσένα, αγαπώ την οικογένειά σου. Εσύ είσαι αυτός που αθέτησε ό,τι είπαμε. Εγώ αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για καμία εκπομπή και κανέναν Survivor. Θα μπορούσα να το πάω πονηρά, αλλά δεν το έκανα. Απόλαυσε το έπαθλό σου και τη νίκη σου. Λες να μην ήξερα ότι θα το έπαιρνες εσύ;».

Πρόσφατα που ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν στην εκπομπή της Σκορδά και η Μαριαλένα είχε πει: «Ο Τριαντάφυλλος δεν θα γινόταν ο κουμπάρος στον γάμο μας. Είχαμε έρθει κοντά μαζί του, δεν του κρατάμε κακία αλλά με έχει πληγώσει. Όταν μπήκαμε στο Survivor, μας στήριζε και όταν ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα με τον Κόρο, ο Τριαντάφυλλος δεν μας μιλούσε.

triantafilos-pateras-saki-katsouli.jpg

Είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Τριαντάφυλλο από τότε που βγήκαμε από το παιχνίδι. Εμείς περιμένουμε τον Τριαντάφυλλο. Όμως και ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρο, το 2021 ήταν μαζί σε έπαθλο και είχαν αφήσει πίσω την κόντρα τους. Με ενόχλησε που ο Τριαντάφυλλος ανήρτησε story την οικογένειά μου».

Αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν και στην εκδήλωση του Δήμου Περιστεριού συναντήθηκαν, αγκαλιάστηκαν και ο Τριαντάφυλλος του ψιθύρισε κάτι στο αυτί με τον Σάκη να αναφωνεί χαμογελώντας "Πάλι εγώ φταίω, πάλι εγώ φταίω"!

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved