Showbiz

Τσαρούχας: «Για 5 χρόνια πέρασα δύσκολα. Αναγκάστηκα και έφτιαξα μια μικρή εκδοτική εταιρεία»

Gossip-tv Team

Για τις δυσκολίες που πέρασε οικονομικά στο παρελθόν μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας σε τηλεοπτική του συνέντευξη. 

Αναφερόμενος σε παλιές ένδοξες στιγμές του στον κινηματογράφο, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Μου έχει συμβεί η απόρριψη μια φορά στον κινηματογράφο και μάλιστα ξεδιάντροπα. Μετά την ταινία "Βασιλική", επέστρεψε από την Αργεντινή ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Σερντάρης, φέρνοντάς μου το βραβείο ερμηνείας που κέρδισα. Έπειτα, ο Σερντάρης μού περιέγραψε έναν ρόλο για τη νέα του ταινία, που ουσιαστικά περιέγραφε εμένα, και στο τέλος με ρώτησε "Ξέρεις κάποιον να παίξει τον ρόλο;". Αυτό που έκανε ήταν χυδαίο, δεν του άρεσε μάλλον που βγήκε ο ηθοποιός του πάνω από την ταινία, πάνω από τον ίδιο και αυτό είναι χυδαίο».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αναφέρθηκε και στις πιο δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν από περίπου 16 χρόνια. Συγκεκριμένα είπε: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου είναι ότι από το 2007 και για πέντε χρόνια περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα σε σχέση με τη δουλειά, δεν υπήρχε δουλειά. Αναγκάστηκα και έφτιαξα μια μικρή εκδοτική εταιρεία, αναλάμβανα την έκδοση, φόρτωνα τα βιβλία σε ένα βανάκι και έκανα περιοδεία πουλώντας τα».

Φυσικά, ο ηθοποιός απολαμβάνει τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα καθώς παραδέχεται: «Η Αλεξάνδρα μου είναι πλέον επτά ετών, μπορούμε και μιλάμε, κάνουμε πράγματα μαζί και τα επόμενα χρόνια θα μοιραστούμε πολλά. Ο Αχιλλέας είναι 17 ετών, είναι σε σκληρή εφηβεία, χωρίς αυτό να είναι κακό, και είναι πλέον ανεξάρτητος. Η εφηβεία των παιδιών είναι η διαδικασία ενηλικίωσης των γονέων. Μια κόρη σε κρατάει πάντα σε μεγαλύτερη εγρήγορση, σε μεγαλύτερη τσίτα. Ανεξάρτητα από το παρουσιαστικό μου, καθόλου αυστηρός δεν είμαι, μαλώνουμε με τον Αχιλλέα και τον παίρνω σε μισή ώρα και του ζητάω συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved