Τούνη-Αλεξάνδρου: Η εκπληκτική μπομπονιέρα & το ξέφρενο πάρτι με Κελεκίδου-Νικηφόρο!
Showbiz

Τούνη-Αλεξάνδρου: Η εκπληκτική μπομπονιέρα & το ξέφρενο πάρτι με Κελεκίδου-Νικηφόρο!

Όπως ακριβώς είχαν ονειρευτεί έγινε χθες (22/9) η βάφτιση του μόλις εννέα μηνών γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το ζευγάρι είχε φροντίσει ώστε να μοιάζουν όλα παραμυθένια στο κτήμα τη Βαρυμπόμπη που είχε κλείσει για τη σημαντική αυτή οικογενειακή στιγμή του που ήθελε να την περάσει μόνο με αγαπημένους φίλους και στενούς συγγενείς.

382773879_18390119113012926_100190635372607454_n.jpg

Η βάφτιση έγινε σε μία εξέδρα που είχε στηθεί στο χώρο του γκαζόν δίπλα στην πισίνα ενώ τα πάντα ήταν στολισμένα στα χρώματα του σιέλ και του μπεζ. Χρωματισμούς του μπλε και του μπεζ επέλεξαν και οι πρωταγωνιστές της βάφτισης για την περίσταση. Η Ιωάννα Τούνη έλαμπε μέσα στο σιέλ αέρινο φόρεμά της ενώ και η νονά του μικρού είχε επιλέξει μία μπλε ηλεκτρίκ τουαλέτα. Ο νονός του Πάρη, ο Γιώργος Μανίκας φορούσε μπλε κουστούμι ενώ ο ευτυχισμένος μπαμπάς επέλεξε κρεμ επίσημο κοστούμι.

Η ξεχωριστή μπομπονιέρα

Στον χώρο του κτήματος είχε στηθεί ένας μεγάλος μπουφές με εκλεκτές γλυκές λιχουδιές ενώ κάθε σημείο του ήταν «πνιγμένο» από μπαλόνια.

Ξεχωριστή θέση σε κάποιο από τα μπουφέ είχε το βιβλίο των ευχών για τον μικρό Πάρη το οποίο ήταν στολισμένο με το μονόγραμμά του. Το μονόγραμμά του όμως είχε πάνω του και η ξεχωριστή μπομπονιέρα που επέλεξαν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη να πάρουν οι καλεσμένοι τους ως ενθύμιο. Πρόκειται για ένα αρωματικό κερί σε ένα λευκό βαζάκι που είχε ένα ξύλινο καπάκι το οποίο και έφερε το μονόγραμμα του μικρού.

Ξέφρενο γλέντι

Ο Νικηφόρος ο οποίος ήταν φυσικά ανάμεσα στους καλεσμένους της βάφτισης, ανέλαβε από νωρίς να διασκεδάσει τους καλεσμένους και τα κατάφερε μία χαρά αφού άρχισε να τραγουδάει ζωντανά τις επιτυχίες του και άλλα αγαπημένα κομμάτια. Highlight της βραδιάς όταν η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε κοντά του στη σκηνή και άρχισε να τραγουδάει μαζί του ένα τραγούδι που είχαν ερμηνεύσει στη σκηνή του J2US όταν η Ιωάννα συμμετείχε στο λαμπερό σόου.

Καλεσμένοι και η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη και μάλιστα η τραγουδίστρια είπε να... βάλει ένα χεράκι στη διασκέδαση, αρπάζοντας και εκείνη το μικρόφωνο για να τραγουδήσει.

Πάντως, σε μεγάλα κέφια είδαμε χθες το βράδυ τον Τζέιμς Καφετζή που ως φίλος της Ιωάννας και του Δημήτρη δεν θα μπορούσε να μην ταξιδέψει από τη Ρόδο για να βρεθεί κοντά τους σε αυτή την τόσο ευτυχισμένη τους στιγμή. Μάλιστα, ο πρώην Survivor έδειξε να το καταδιασκεδάζει όταν άκουσε τον Νικηφόρο να τραγουδάει ένα αγαπημένο του λαϊκό κομμάτι. Στην παρέα του η Ελένη Βουλγαράκη που επίσης έδειξε να διασκεδάζει με την ψυχή της. Δείτε παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved