Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ποζάρει μονάχα με την πετσέτα της στα 56 της χρόνια και εντυπωσιάζει
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ποζάρει μονάχα με την πετσέτα της στα 56 της χρόνια και εντυπωσιάζει

Ένα υπέροχο καλοκαίρι πέρασε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ όπως καταμαρτυρούν και οι υπέροχες αναρτήσεις που έκανε από τους προορισμούς που επέλεξε. Η ηθοποιός δεν σταματά να απολαμβάνει και τις ζεστές ημέρες του Σεπτεμβρίου και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο γοητευτικές Ελληνίδες ηθοποιούς καθώς παρά το πέρασμα των χρόνων έχει καταφέρει να διατηρήσει τη φρεσκάδα της.

Η ίδια μοιράζεται μερικές άκρως καλοκαιρινές εικόνες στις οποίες φοράει το μαγιό της και την πετσέτα της. Η 56χρονη Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραμένει καλλίγραμμη και εντυπωσιακή και όπως θα δείτε και στις νέες φωτογραφίες ο χρόνος δεν την αγγίζει.

μιχαηλ

Αυτή τη φορά, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ επισκέφτηκε μία βραχώδη ερημική παραλία και πόζαρε στην πρώτη φωτογραφία με το ολόσωμο μαγιό της και στη δεύτερη μόνο με την πετσέτα της.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε:

«Μικρό καλοκαιράκι- αποκαλόκαιρο- κοπάνα εσωτερικής ανανέωσης- ξόρκι της Δευτέρας του Σεπτέμβρη ακόμα λίγο αφήστε με», έγραψε.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Σε συνεντεύξεις της έχει τονίζει πως θέλει το σώμα της να δείχνει πιο νέο ακόμα και από το πρόσωπό της. «Γυμνάζομαι πολύ για να το πετύχω αυτό, αλλά μου αρέσει και δεν νιώθω ότι θυσιάζω τίποτε απολύτως», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved