Δημήτρης Παππάς-Άννα Μπεζάν: Βάφτισαν την κόρη τους (Αποκλειστικές φωτό-βίντεο)
Showbiz

Δημήτρης Παππάς-Άννα Μπεζάν: Βάφτισαν την κόρη τους (Αποκλειστικές φωτό-βίντεο)

Την κορούλα τους βάφτισαν σήμερα το απόγευμα (24/9) ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν

Η βάφτιση έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα και καλεσμένοι ήταν στενοί συγγενείς και καλοί φίλοι που οι ευτυχισμένοι γονείς ήθελαν να μοιραστούν μαζί τους αυτή την ευτυχισμένη τους στιγμή.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και η όμορφη σύντροφός του όπως και η ευτυχισμένη γιαγιά Χριστίνα Παππά κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την είδηση της βάφτισης της μικρούλας ενώ οι ετοιμασίες έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς ήθελαν αυτές τις στιγμές να τις περάσουν μόνο με πολύ δικούς τους ανθρώπους.

1695570930990-966985520-vaftisi-pappa-(4).jpg

Αρχικά έστειλαν στους καλεσμένους μία κάρτα για να συγκρατήσουν την ημερομηνία ώστε να γνωρίζουν πότε θα γίνει η βάφτιση. Ακολούθησε και άλλη πρόσκληση, αυτή τη φορά με όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο και το πάρτι που θα ακολουθούσε. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ζευγάρι αποφάσισε να οργανώσει ένα μεγάλο πάρτι στον χώρο εστίασης που διατηρεί ο γνωστός επιχειρηματίας στα Νότια Προάστια προκειμένου να γιορτάσει με καλούς φίλους αυτή την τόσο ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βαφτιστικά ήταν της Φαίδρας Θεοδωρίδου που επιμελήθηκε και όλη την βάφτιση. Δείτε βίντεο από την ώρα του μυστηρίου:

Δείτε τις πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρούλας που πήρε δύο ονόματα, Χριστίνα-Νεκταρία:

Μετά το τέλος του μυστηρίου όλοι οι καλεσμένοι βρέθηκαν στον χώρο του πάρτι όπου απόλαυσαν μοναδικές γεύσεις. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved