Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Οι σικάτες εμφανίσεις των επώνυμων καλεσμένων στον γάμο τους
Showbiz

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Οι σικάτες εμφανίσεις των επώνυμων καλεσμένων στον γάμο τους

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ένωσαν τις ζωές τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την αγαπημένη του, Δήμητρα Βαμβακούση!

Το ζευγάρι έζησε ευτυχισμένες στιγμές έχοντας στο πλευρό του, δεκάδες φίλους και συγγενείς. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και τους απαθανάτισε όλους.

Υπέροχες εμφανίσεις από τις λαμπερές κυρίες της showbiz, οι οποίες επέλεξαν μάξι τουαλέτες σε σικ γραμμές, τις οποίες είχαν συνδυάζει με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

IMG_9995.jpg
6765161

Στη δεξίωση που ακολούθησε σε χώρο δεξιώσεων στο Γουδί, οι περισσότεροι από όσους παρευρέθηκαν στο μυστήριο, έδωσαν το παρών ενώ προστέθηκαν και αρκετοί ακόμα που δεν είδαμε στην εκκλησία, όπως τη Φαίη Σκορδά που επέλεξε για την περίσταση ένα σατέν αέρινο σύνολο που της πήγαινε πολύ.

Δες πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα ήταν βαρύ λόγω της απουσίας της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου.

«Να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της μητέρας μου…», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος και με τρεμάμενη φωνή συνέχισε : «Και εύχομαι όλα τα παιδιά…», αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φράση του. Τότε τον λόγο τον πήρε η Δήμητρα Βαμβακούση και τόνισε: «Πέραν του ότι ο Γιώργος με τη μητέρα του έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο, το οποίο δεν το συναντάμε σήμερα. Είχα την τιμή να τη γνωρίσω και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο ότι αγαπάει τον Γιώργο, είναι άνθρωπος με “α” κεφαλαίο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved