Κατερίνα Λέχου: «Είμαι πιο επιεικής με τους ανθρώπους και με τον εαυτό μου»
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: «Είμαι πιο επιεικής με τους ανθρώπους και με τον εαυτό μου»

Αέρινη αλλά και στιβαρή, η Κατερίνα Λέχου είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, με έμφυτο στιλ, που ο χρόνος τής χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και επιείκεια για τους ανθρώπους και τον εαυτό της.

Τι είδους συναισθήματα σας προκαλεί το πέρασμα του χρόνου;

Εχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μη φαντάζεστε τρελά πράγματα. Την πρώτη ημέρα στο γύρισμα νόμιζα ότι φεύγει το πάτωμα κάτω από τα πόδια μου. Αλλά μπορεί να δουλεύω πιο σωστά, να είμαι πιο οργανωμένη. Είμαι πιο επιεικής με τους ανθρώπους και με τον εαυτό μου. Αυτό που είπα πριν, ότι προσπαθώ κάθε ημέρα να είμαι η καλύτερη εκδοχή μου. Εννοείται ότι δεν τα καταφέρνω πάντα, αλλά τον συγχωρώ κιόλας δεν πειράζει, σήμερα μπορεί να μην τα κατάφερες πολύ καλά, αλλά αύριο θα κάνεις πάλι το καλύτερο δυνατό. Ενώ παλιά μπορεί να... μαστιγωνόμουν. Δεν... μαστιγώνομαι τόσο πολύ πια, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.

202106250909120.783A9265.jpg

Και εμφανισιακά;

Εννοείται ότι μεταβαίνουμε σε άλλους ρόλους. Τώρα τα παιδιά, ο ένας μου γιος κάνει παιδιά. Αρα, γίνομαι γιαγιά. Η αδελφή μου, που είναι έναν χρόνο μεγαλύτερη, στην πραγματική ζωή είναι γιαγιά. Ετσι είναι η ζωή, τι να κάνουμε. Πρέπει να δέχεσαι την κάθε στιγμή, τον κάθε ρόλο, τη φθορά του χρόνου. Προσπαθώ να είμαι επιεικής με τον χρόνο και με τον εαυτό μου

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved