Δήμητρα Παπίου: Η σπάνια εμφάνιση στη σκηνή και η συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (exclusive)
Showbiz

Δήμητρα Παπίου: Η σπάνια εμφάνιση στη σκηνή και η συγκίνηση για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (exclusive)

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία της συμμετοχή σε συναυλία, η Δήμητρα Παπίου ανέβηκε ξανά στη σκηνή χαρίζοντάς μας, υπέροχες ερμηνείες.

Πέρασαν 4 χρόνια χωρίς τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, όμως η φωνή του είναι πάντα εκεί όταν... “ρίχνουμε κόκκινο στην νύχτα”, όπως έγινε και το βράδυ της Παρασκευής (22-09).

paoiou-(3).jpg

Τα τραγούδια του Λαυρέντη γνωστά και αγαπημένα, τα τραγούδησαν φίλοι του καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους και η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία αποδέχτηκε με χαρά να συμμετέχει στο αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΚΝΕ 2023.

Η χαρισματική Δήμητρα Παπίου ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες της ενώ συγκίνησε με τον λόγο της για τον καλό της φίλο και μουσικό συνοδοιπόρο της, Λαυρέντη.

Δες το αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφαλίσαμε

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τελευταίο μέρος της συναυλίας στη σκηνή εκτός από τη Δήμητρα Παπίου ανέβηκαν τα Κίτρινα Ποδήλατα, η Μιρέλα Πάχου, ο Μπάμπης Στόκας, και Διονύσης Τσακνής στέλνοντας ένα μήνυμα στον δικό του Λαυρέντη.

«Ο Λαυρέντης είναι πάντα παρών», είπε χαρακτηριστικά με το κοινό να χειροκροτεί!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved