Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκλονίζει η περιγραφή του για τη μάχη του με τον καρκίνο και τη μοναξιά
Showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Συγκλονίζει η περιγραφή του για τη μάχη του με τον καρκίνο και τη μοναξιά

Ακόμα δεν είδες τίποτα: Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού που έκανε πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν κατακόρυφα με τη συμμετοχή του στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε για όλα.

«Δεν περίμενα να μπει το Maestro στο Netflix. Είχα δεν ένα πρώτο cut αρκετούς μήνες πριν παιχτεί στην τηλεόραση και είχα σοκαριστεί με την ποιότητα της εικόνας. Θύμιζε πάρα πολύ ξένη παραγωγή», είπε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός για τη συμμετοχή του σε αυτή την παραγωγή.

adinooss.jpg

«Καταλαβαίνεις λίγο απότομα και σκληρά το εφήμερο των πραγμάτων. Εκεί είναι που πρέπει να κάνεις 10 βήματα πίσω και να αρχίζεις να ζεις. Μην αφήνεις κανένα λεπτό να πηγαίνει χαμένο. Έχω αφήσει πολλά λεπτά να πάνε χαμένα στη ζωή μου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, δεν με νοιάζει πια. Η ζωή μου είναι δική μου και θέλω να τη ζήσω όπως εγώ επιθυμώ», είπε αναφερόμενος στην επιλογή του να μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη του για τον καρκίνο.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μίλησε και για τη μοναξιά στην προσωπική του ζωή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κανένας δεν έχει έρθει στη ζωή μου, είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved