Στο «φως» η ταυτότητα του Γιάννη Ζουγανέλη - Η ηλικία & η καταπληκτική ομοιότητα με την Ελεονώρα!
Showbiz

Στο «φως» η ταυτότητα του Γιάννη Ζουγανέλη - Η ηλικία & η καταπληκτική ομοιότητα με την Ελεονώρα!

Καλά λένε οι παλιοί πως όταν κάτι βγαίνει στη δημοσιότητα δεν «σβήνει» ούτε χάνεται ποτέ και αυτό συνέβη με την ταυτότητα του Γιάννη Ζουγανέλη που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας τη δεκαετία του '80.

Και να, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά από την ημέρα που το περιοδικό «Ένα» είχε δημοσιεύσει την ταυτότητά του, ακόμα αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος.

Γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 1955, όπως αναγράφει το επίσημο έγγραφο, ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης και ηθοποιός είναι σήμερα 68 ετών και είναι ένας περήφανος μπαμπάς για την κόρη του Ελεονώρα η οποία έχει χτίσει ήδη μία σπουδαία καριέρα ως τραγουδίστρια.

Μάλιστα, αν παρατηρήσει κανείς τη φωτογραφία στην ταυτότητα, θα διαπιστώσει την καταπληκτική ομοιότητα πατέρα και κόρης.

201509041148250.3093_GIANIS_ZOYGANELIS_ME_TIN_KORI_TOY_ELEONORA_03092015.jpg

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν είχε κρύψει τα δύσκολα χρόνια που είχε περάσει στο παρελθόν μέχρι να αναγνωριστεί το πολύπλευρο ταλέντο του. Τότε είχε πει στο Λοιπόν: «Έχω περάσει σκληρά παιδικά χρόνια. Χρειαζόταν να βγάλω χρήματα, όχι μόνο για να συντηρήσω τον εαυτό μου, αλλά είχα μια οικογένεια, των γονέων μου, στην οποία έπρεπε να συνδράμω. Έχω έναν αδερφό τον Αντώνη, ο οποίος έχει μια ταβέρνα στην Αλμυρή Κορινθίας, αποσύρθηκε από την Αθήνα έχει δυο παιδιά.

Ο ένας, ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης, είναι και συνεργάτης μου, μουσικός και τώρα πάει να σπουδάσει σε ένα πανεπιστήμιο στη Γερμανία. Σε ένα σόι πλουσίων ο πατέρας μου ήταν η εξαίρεση, επειδή ήταν κωφός. Είχαμε όμως τα πάντα, χρήματα, πολυτέλεια, περισσότερη από τους φαινομενικά πλούσιους, από εργάτες γονείς. Ο πατέρας μου αρρώστησε με δισκοπάθεια και… Το ότι δεν έχω βιοποριστικό πρόβλημα το χρωστάω στον κόσμο».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με την ταυτότητά του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved