Κλέλια Ανδριολάτου: Η μίνιμαλ αισθητική στο σπίτι της και τα λευκά έπιπλα!
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Η μίνιμαλ αισθητική στο σπίτι της και τα λευκά έπιπλα!

Λάτρης του simple is perfect φαίνεται πως είναι η Κλέλια Ανδριολάτου η οποία μας αφήνει να ρίχνουμε «κλεφτές» ματιές στο σπίτι όπου ζει. 

Η όμορφη ηθοποιός και μοντέλο, «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο «Maestro», μετά από ένα πραγματικά ξέγνοιαστο καλοκαίρι και λίγη δουλειά, λόγω του ότι έπρεπε να προχωρήσουν κάποια πρώτα γυρίσματα για τη σειρά του Mega που όλοι αγαπήσαμε, τώρα πια έχει επιστρέψει στη «βάση» της και περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι της.

Ένα σπίτι που διαθέτει άνετους χώρους με λευκά έπιπλα, χρώμα που δείχνει να αρέσει πολύ στην Κλέλια Ανδριολάτου.

Σε φωτογραφίες που ανεβάζει πού και πού η όμορφη ηθοποιός μέσα από το σπίτι της, είναι εμφανής η προτίμησή της στο λευκό χρώμα και στην απλή διακόσμηση των χώρων του χωρίς πολλά μπιμπελό. Η Κλέλια Ανδριολάτου δίνει περισσότερη σημασία στην άνεση και τη λειτουργικότητα του σπιτιού παρά στο ντεκόρ και τα άσκοπα αντικείμενα που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στην καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η βιβλιοθήκη που δεσπόζει στον τοίχο στο σαλόνι, έχει μόνο βιβλία και ελάχιστα διακοσμητικά. Και φυσικά είναι και εκείνη ολόλευκη, προσδίδοντας μία πιο μοντέρνα και μίνιμαλ αισθητική στον χώρο.

Σε άλλο σημείο του σαλονιού ξεχωρίζει κανείς το υπέροχο πορτρέτο της Κλέλιας Ανδριολάτου που έχει περίοπτη θέση στον χώρο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες μέσα από το σπίτι της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved