I’m α Celebrity: Καρέ καρέ η αναχώρηση των παικτών! Ο αδυνατισμένος Bo & οι κομψές casual εμφανίσεις
Showbiz

I’m α Celebrity: Καρέ καρέ η αναχώρηση των παικτών! Ο αδυνατισμένος Bo & οι κομψές casual εμφανίσεις

 I’m a celebrity get me out of here: Οι παίκτες αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο και ο φωτογραφικός μας φακός ήταν στο αεροδρόμιο.

Σταμάτης Γαρδέλης, Ιωάννα Λίλη, Χριστίνα Κολέτσα, ράπερ Μπο, Τάσος Ξιαρχό, Πάνος Καλίδης, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Μαρία Καλάβρια, Emilia Vodos, Αγγελική Ηλιάδη, Νίκος Βαμβακούλας, Γιώργος Χειμωνέτος, Νίκος Αναδιώτης, Στέλλα Γεωργιάδου ντυμένοι casual αλλά σικάτοι με τα πράγματά τους ανά χείρας έφυγαν για το μεγάλο παιχνίδι, που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιανός με την Καλομοίρα.

image00008.jpg
5016938

Τα βλέμματα τράβηξε ο Bo ο οποίος δείχνει ακόμη πιο αδύνατος αλλά και οι παίκτριες με τα αθλητικά τους σύνολα.

Δες τους στη gallery

«Να σας πω την αλήθεια. Το κάστινγκ δεν μου το έλεγαν κι εμένα. Είχα μάθει για 4-5 παίκτες και μέχρι εκεί και τους είδα σήμερα μαζεμένους στον κισέ. Έπαθα ένα σοκ. Κατάφερα να φέρω τον Νίκο Βαμβακούλα. Είναι ένα project που θεωρώ ότι πρέπει να έχει και το αντίστοιχο οικονομικό κίνητρο. Εν μέρει θα συμφωνήσω σε αυτό. Υπήρχε μία καλή αρχή με έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών, αλλά θα ήταν σίγουρα πολλά τα όχι γιατί πρέπει να έρθεις… Ήμασταν ειλικρινείς για το τι θα αντιμετωπίσουν», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved