Showbiz

Γιώργος Μαρίνος: Όλη η αλήθεια για τη ζωή του σήμερα - Η καθημερινότητά του

Gossip-tv Team

Πληροφορίες για τη ζωή και την καθημερινότητά του Γιώργου Μαρίνου παρουσίασε η εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» στο Mega.

Εδώ και χρόνια έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας διάφορες εκδοχές για το που βρίσκεται ο κορυφαίος ηθοποιός και καλλιτέχνης.

Πολλά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος τον αναζητούσαν χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

ΜΑΡΙΝΟΣ

Ο Πάνος Κατσαρίδης αποκάλυψε πως η εκπομπή επικοινώνησε με τους ανθρώπους που φροντίζουν τον Γιώργο Μαρίνο. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην καθημερινότητά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Γιώργος Μαρίνος ζει ήρεμος στο σπίτι της οικογένειας Θωμάκου έχοντας το δικό του δωμάτιο. Δυο φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνει φυσιοθεραπείες και για αυτό τον λόγο μεταφέρεται σε ένα ειδικό κέντρο.

marinos2.jpg

Μέσα στη μέρα του θα ακούσει μουσική, ενώ ιδιαίτερη προτίμηση έχει στον Γιώργο Νταλάρα, στον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Δημήτρη Μητροπάνο. Του αρέσουν οι βραδινές βόλτες με το αμάξι και ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς είναι το Σούνιο.

Ο Γιώργος Μαρίνος έχει επιλέξει συνειδητά να κλείσει όλες τις αναμνήσεις του σε ένα κουτί και να αποστασιοποιηθεί πλήρως από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved