H Kατερίνα Καινούργιου έγινε νονά - Οι πρώτες φωτό από το μυστήριο!
Showbiz

H Kατερίνα Καινούργιου έγινε νονά - Οι πρώτες φωτό από το μυστήριο!

Νονά σε ένα χαριτωμένο κοριτσάκι μόλις εννέα μηνών, κόρη της καλύτερής της φίλης Πωλίνας Νιάρχου έγινε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα το απόγευμα. 

Οι δύο γυναίκες έχουν γίνει αχώριστες φίλες από τότε που πρωτοσυνεργάστηκαν και η τηλεοπτική Super Κατερίνα την περιέγραφε στα δημόσια μηνύματά της ως μια «φωτεινή ψυχή» που έχει «πολλή αγάπη» μέσα της.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου είχε παραδεχτεί για τη φίλη της στο baby shower της τον περασμένο Νοέμβριο: «Τα τελευταία χρόνια είμαστε αχώριστες. Γνωριστήκαμε απ’ τη δουλειά και γίναμε αληθινές φίλες. Νιώθω απίστευτη τιμή που ήμουν από τους πρώτους που έμαθαν για την εγκυμοσύνη σου. Εύχομαι να βιώσεις τόσο τις χαρές όσο και τις προκλήσεις της μητρότητας σε όλο τους το μεγαλείο».

Σήμερα λοιπόν, η πανέμορφη νονά, η οποία έλαμπε μέσα στο λευκό κοκτέιλ φόρεμά της χάρισε στη μικρούλα που είναι μόλις εννέα μηνών το όνομα Αριάδνη, φανερά συγκινημένη για την τιμή που της έκανε η καλή της φίλη να γίνει η πνευματική μητέρα της μικρούλας.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αρχίσει να ανεβάζει από νωρίς φωτογραφίες, ειδικά με το φόρεμα που είχε επιλέξει μαζί με τη μαμά της μικρής για να την πάνε στην εκκλησία, ένα ροζ καρό φορεματάκι με μπολερό που ξετρέλανε την παρουσιάστρια.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την ώρα του μυστηρίου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved