Showbiz

Δάκρυσε η Μπέσσυ Αργυράκη - Οι απώλειες, η αδελφή της και η γιορτή που έκανε μόλις έκλεισε τα 60 της

Gossip-tv Team

Στις απώλειες της ζωής της αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, η Μπέσσυ Αργυράκη μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Η τραγουδίστρια μίλησε για την κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα, για τον χαμό της αδερφής της σε ηλικία 42 ετών καθώς και για την απώλεια των γονιών της.

«Άλλαξα ρότα πλέον για την Εβελίνα. Την αφήνεις να αποφασίζει η ίδια. Είναι εγωιστικό να περιμένω ένα εγγονάκι για να ολοκληρωθώ ως άνθρωπος», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για την κόρη της και την επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

«Μου λείπουν οι συμβουλές και η αλήθεια από τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

mpessy2.jpg

Για την αδελφή της είπε: «Η αδερφή μου ήταν πολύ αγαπημένη, «έφυγε» πολύ νέα, 42 χρονών. Εκτός από την αδερφή μου, μέσα σε 6 χρόνια έχασα τους γονείς μου και είναι πολύ θλιβερό να χάνεις όλη την οικογένειά σου σε μικρό χρονικό διάστημα. Την θυμάμαι σαν να ήταν άγγελος, γιατί ήταν άγγελος. Όταν έκλεισα τα 60 μου έκανα μια μεγάλη γιορτή, γιατί ξεπέρασα το όριο που έζησαν και ο πατέρας μου και η μάνα μου και η αδερφή μου. Εύχομαι ο Θεός να μου δίνει χρόνια για να τους θυμάμαι και να τους έχω πάντα στο μυαλό μου ζωντανούς».

«Θα ήταν παράλογο να πω ότι δεν έζησα όλα αυτά που ήθελα να ζήσω. Είμαι 66 χρονών και έχω όνειρα 30άρας», κατέληξε η Μπέσσυ Αργυράκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved