Λεωνίδας Κακούρης: Περήφανος για τον γιο του που έπαιξε σε παράσταση - Θα ακολουθήσει τα χνάρια του;
NDP photo agency
Showbiz

Λεωνίδας Κακούρης: Περήφανος για τον γιο του που έπαιξε σε παράσταση - Θα ακολουθήσει τα χνάρια του;

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος πατέρας και για τα δύο του παιδιά αλλά ειδικά για τον γιο του που πέρυσι συμμετείχε σε παράσταση και μάλιστα κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς Ναυάγιο μιλάει με καμάρι για εκείνον αλλά και για όλα όσα θέλει να του φέρει το μέλλον...

8207_LEONIDAS_KAKOYRIS_1892023.jpg

Ο γιος σας συμμετείχε την προηγούμενη χρονιά σε θεατρική παράσταση, με τη Νάντια Κοντογεώργη. Με έναν τρόπο είδε πώς είναι η δουλειά σας. Πώς αισθάνθήκατε παρακολουθώντας τον στο θέατρο;

Ένιωσα μεγάλη χαρά. Τον καμάρωσα γιατί ήταν καλός. Χάρηκα που το διασκέδασε και του άρεσε και που και ο Βαγγελάκης και τα άλλα παιδιά έζησαν ένα σπουδαίο ταξίδι. Γιατί μία παράσταση από το μηδέν, για να γίνει θέαμα και δράση, έχει μία πολύ μεγάλη πορεία, την οποία, ωστόσο, την ακολούθησε με υπομονή, στωικότητα, διάθεση και όρεξη. Ήταν πολύ ωραίο.

Αρα να θεωρήσω πως, όταν ενηλικιωθεί, αυτός θα είναι ο επαγγελματικός του δρόμος;

Δεν ξέρω. Ούτως ή άλλως, όμως, έχει καλλιτεχνική φλέβα. Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο τμήμα του χορού. Είναι σε ένα καλλιτεχνικό σχολείο που ασχολείται με τη μουσική. Κάνει κρουστά, χορό, τραγουδάει. Έχει ξεκινήσει ορισμένες μεταγλωττίσεις, οπότε ακολουθεί κι αυτός μια πορεία μόνος του, με το σπαθί του που λένε, και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό.

Πώς ονειρεύεστε τα επόμενα χρόνια σας; Τι δεν σας έχει χαρίσει ακόμα η ζωή και θα θέλατε να σας το δώσει απλόχερα;

Δεν ζητάω σπουδαία πράγματα. Θέλω να έχω την υγεία μου, στο σώμα και την ψυχή μου, και, αν είναι δυνατόν, κάθε χρόνο που περνάει, να βλέπουν λιγότερο πόνο τα μάτια μας.

Πηγή: 7 Mέρες TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved