Μελέτης Ηλίας: «Αυτή είναι ιδανική εικόνα ευτυχίας για μένα»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Αυτή είναι ιδανική εικόνα ευτυχίας για μένα»

Ο Μελέτης Ηλίας κλείνει 22 χρόνια στο θέατρο και όπως παραδέχεται έχει πάντα το ίδιο άγχος πριν από κάθε πρεμιέρα. «Κάθε φορά νομίζω ότι κάνω λάθος δουλειά» λέει.

Αυτή τη χρονιά θα τον απολαύσουμε και τηλεοπτικά στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», η οποία είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη. «Πρόκειται για μια δραματική σειρά εποχής. Χαίρομαι που για πρώτη φορά θα δοκιμαστώ στην τηλεόραση και σε έναν ρόλο πιο σκοτεινό σε σχέση με ό,τι έχω κάνει. Εναν χαρακτήρα όχι ευχάριστο...» αναφέρει.

meletis_ilias_307818533_3310818812568289_9183547997019918026_n.jpg

Την ίδια στιγμή μεγάλη είναι και η προσμονή του για την ταινία «Ακου ποιος μιλάει» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και συμμετέχει για πρώτη φορά στο κομμάτι της παραγωγής και η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τέλη Οκτωβρίου.
«Πρόκειται για μια ταινία που κάναμε μαζί με τον φίλο μου Θοδωρή Νιάρχο, ο οποίος υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία» αναφέρει.

«Θα τη χαρακτήριζα ως μια ρομαντική κομεντί που παρακολουθεί τη ζωή ενός life coach, ο οποίος ενώ τα πηγαίνει περίφημα με τις ζωές των ανθρώπων που παρακολουθεί, έχει αφήσει τη δική του ζωή στη μοίρα της. Ερωτεύεται μία κοπέλα - την υποδύεται η Ξανθή Γεωργίου - και δεν μπορεί καν να το διαχειριστεί. Σε όλη τη διάρκεια της ταινίας ως θεατές ακούμε τη φωνή της συνείδησής του - οι υπόλοιποι ήρωες δεν την ακούν - που τον προτρέπει να ζήσει επιτέλους, ενώ εκείνος κάνει ακριβώς το αντίθετο. Νομίζω ότι πρόκειται για ένα τρομερά σημερινό θέμα. Ολοι τρέχουμε ως άλογα κούρσας και δεν αφιερώνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας ώστε να δούμε τα βαθύτερά μας θέλω».

meletis_ilias_323086795_478162227800222_6435424378000978179_n.jpg

Οπως δηλώνει σε αυτή την ταινία ήρθαν να παίξουν με χαρά όλοι οι φίλοι του: ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Λάμπρος Φισφής, η Παρθένα Χοροζίδου, ο Ηλίας Βαλάσης, η Χρύσα Κατσαρίνη, ενώ στον ρόλο ενός κομμωτή συναντάμε - ποιον άλλον; τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Όσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του σε 20 χρόνια. «Θα ήθελα να είμαι καλά. Να είμαι δίπλα στα παιδιά μου, βέβαια λίγο πιο διακριτικά γιατί θα έχουν μεγαλώσει πλέον» λέει γελώντας. «Θα ήθελα επίσης να είμαι ήρεμος, να μην έχω οικονομικά άγχη. Ιδανικά θα ήθελα να είμαι σε μια παραλία και να μην κάνω τίποτα. Αυτή είναι ιδανική εικόνα ευτυχίας για μένα. Ενώ είμαι πολύ εργατικός, στη φύση μου τελικά είμαι βαθιά τεμπέλης».


Πηγή Βήμαgazino

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved