H εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού περπάτησε στην ίδια πασαρέλα με την Kendall Jenner
Showbiz

H εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού περπάτησε στην ίδια πασαρέλα με την Kendall Jenner

Στην πόλη του φωτός με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας, βρέθηκε πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ταξίδεψε στη Γαλλία και όπως ήταν φυσικό έκανε αίσθηση χαρίζοντας μας μερικές υπέροχες εμφανίσεις όπως μονάχα εκείνη ξέρει.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο μαγευτικό Παρίσι μαζί με γνωστή εταιρεία καλλυντικών και η εμφάνισή της στην πασαρέλα ήταν ιδιαίτερη για μία ακόμη φορά. Η ίδια μάλιστα περπάτησε στην ίδια πασαρέλα με την Kendall Jenner.

Snapinsta.app_385850785_868816314677202_8403619753491109532_n_1080.jpg

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομκού περπάτησε στην ίδια πασαρέλα με την Kendall Jenner, και πολλές άλλες πασίγνωστες γυναίκες, κάτι που έδειξε να απολαμβάνει πολύ. Για την ακρίβεια, η Δούκισσα Νομικού περπάτησε στο πλευρό της Eva Longoria, της Helen Mirren, της Andie MacDowell και της Camila Cabello, με την ίδια να τονίζει πως είναι μεγάλη της τιμή και χαρά.

https://www.instagram.com/p/Cx7iFI2Npxe/

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δούκισσα εκπροσώπησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη χώρα μας μαζί με πολλές άλλες διάσημες γυναίκες.

Δείτε εικόνες από τις εξορμήσεις της και από την πασαρέλα στην παρακάτω Gallery:

Όλες οι κυρίες που βρέθηκαν στην ίδια πασαρέλα!

https://www.instagram.com/p/Cx37j1tNhR5/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved