Η δίδυμη αδελφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έχασε τόσα κιλά!
Showbiz

Η δίδυμη αδελφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που έχασε τόσα κιλά!

Η Αλίκη Συνατσάκη είναι η δίδυμη αδελφή της Μαίρης Συνατσάκη και προσφάτως έκανε μία τεράστια αλλαγή στην εικόνα της που δεν περίμενε κανείς!

Η Αλίκη λοιπόν, σε βίντεο που ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Μαίρης στο youtube, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να χάσει κιλά. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Εγώ πέρσι τέτοια εποχή έκανα τις εξετάσεις αίματος τις τυπικές της χρονιάς και βγήκε το ζαχαρό μου ανεβασμένο. Επίσημα λοιπόν, μου είπε ο παθολόγος μου δεν έχουμε τίποτα να συζητήσουμε, Διαβήτης τύπου 2. Φοβήθηκα. Φοβήθηκα ότι το ζάχαρο είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό - γενικά - ότι είμαι μικρή και τι θα γίνει αν δεν προσέξω. Κι αυτόματα έγινε ένα κλικ στο μυαλό μου και είπα κόβω ζάχαρη και υδατάνθρακα».

Η όλη προσπάθεια, όπως και κάθε προσπάθεια για απώλεια βάρους, ήταν αρκετά δύσκολη όμως ενώ στην αρχή ξεκίνησε μόνη της, η Αλίκη ζήτησε και την πολύτιμη συμβολή ενός φίλου της διατροφολόγου, ο οποίος και τη βοήθησε στο εγχείρημά της. Ουσιαστικά βέβαια, δεν το έκανε για να νιώθει πιο όμορφη αλλά καθαρά λόγους υγείας και κάπως έτσι άρχισε να βλέπει τεράστια διαφορά στο σώμα της από πολύ νωρίς, χωρίς να καταλάβει πώς.

Πλέον, όπως παραδέχεται και η ίδια, νιώθει πολύ καλύτερα, κοιμάται πολύ καλύτερα και έχει επαναφέρει στο σώμα της την ευελιξία.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved