Ευγενία Σαμαρά: «Το Switch δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έκανα στο Ράδιο Αρβύλα»
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: «Το Switch δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έκανα στο Ράδιο Αρβύλα»

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για το ρόλο της στο Σασμό αλλά και για το τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ, Switch. 

Για την Στέλλα Καμαριώτη, την αγαπημένη δικηγόρο στην καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός, αλλά και για το ρόλο της ως παρουσιάστρια μίλησε σε συνέντευξή της η Ευγενία Σαμαρά. Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς; Πόσα κοινά στοιχεία έχει με τη γυναίκα που ερμηνεύει;

Τι έχετε αγαπήσει στη Στέλλα Καμαριωτάκη;

Έχω αγαπήσει σ’ αυτή τη γυναίκα -η οποία πια έχει πάρει σάρκα και οστά για μένα-τα δυναμικά της κομμάτια, τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον κόσμο, την ηθική της. Είναι ένας χαρακτήρας γεμάτος αντιφάσεις και αυτό την κάνει πιο αληθινή.

Υπάρχουν στοιχεία του χαρακτήρα της με τα οποία ταυτίζεστε;

Ναι. Νομίζω πως με όλους τους χαρακτήρες πάντα βρίσκουμε στοιχεία να ταυτιστούμε. Θεωρώ πως μας ενώνουν ο δυναμισμός της, η αγάπη που τρέφει κι εκείνη για την εργασία της, όπως επίσης και το πόσο επιθυμεί να βοηθά τους συνανθρώπους της.

1685020585020-644676408-samara-(4).jpg

Πώς θα δούμε την ηρωίδα στα επόμενα επεισόδια;

Θα αναλάβει μια σειρά ανθρώπων ως δικηγόρος.

Θα ασχοληθεί με την υπόθεση του θανάτου του Ευθύμη;

Ναι. Ψάχνει να βρει στοιχεία για το πώς «έφυγε» ο Ευθύμης.

Θα τη σοκάρει ο θάνατός του;

Θα τη σοκάρει.

EYGENIA-SAMARA.jpg

Ξεκινήσατε το 2008 με τους «Ράδιο Αρβύλα». Πώς αισθάνεστε τώρα που μπήκατε ξανά στα τηλεοπτικά πλατό ως παρουσιάστρια στο «Switch» της ΕΡΤ1;

Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έκανα στο «Ράδιο Αρβύλα». Ούτε τότε θεωρούσα ότι έκανα παρουσίαση ούτε και τώρα το εκλαμβάνω έτσι. Μου αρέσει πολύ το project. Περνάω πάρα πολύ όμορφα στα γυρίσματα. Μου είναι οικείο αυτό που κάνω, είμαι ο εαυτός μου. Είμαι τρισευτυχισμένη με αυτό το βήμα, είπε η Ευγενία Σαμαρά στο 7μέρες Tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved