«Είναι το λιμάνι μου» - Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τον επιχειρηματία σύντροφό της
Showbiz

«Είναι το λιμάνι μου» - Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για τον επιχειρηματία σύντροφό της

Ελένη: Για τον σύντροφό της και επιχειρηματία Κυριάκο Σκούρα μίλησε με τα καλύτερα λόγια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξή της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, βρίσκεται σε σχέση και διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, στο πλευρό του συντρόφου της.

«Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ. Το έκανα δυο φορές, όλα είναι πιθανά. Δε ξέρω αν θα τριτώσει. Δεν είμαι αρνητική, είμαι ανοιχτή σε ό,τι φέρει η ζωή. Οι σχέσεις που έχω κάνει, είχαν έντονα συναισθήματα, ήταν όλα στο κόκκινο.

palaiologoy.jpeg

Τώρα είμαι σε μια φάση εξαιρετική. Είμαι με έναν άνθρωπο εξαιρετικό, τον σύντροφό μου, τον Κυριάκο. Είμαστε μαζί δυο χρόνια, τον εκτιμώ, τον αγαπώ, με στηρίζει. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και συνέχισε:

«Είμαι πολύ καλά. Θαυμάζω το γεγονός ότι είναι ένας αυτοδημιούργητος άνθρωπος, που ξεκίνησε από το μηδέν και έχει καταφέρει πολλά πράγματα χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο αξιακό του σύστημα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Σε μένα, νομίζω ότι του αρέσει πολύ το ότι είμαι ντόμπρα. Δεν τον πιέζω όπως κι εκείνος. Θα έλεγα ότι έχω βρει το λιμάνι μου».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved