«Η Δανάη έτσι με αγάπησε»: Η τρυφερή εξομολόγηση του Παπαγεωργίου λίγο πριν γίνει μπαμπάς
NDP photo agency
Showbiz

«Η Δανάη έτσι με αγάπησε»: Η τρυφερή εξομολόγηση του Παπαγεωργίου λίγο πριν γίνει μπαμπάς

Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σου Σου φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Παπαγεωργίου με αφορμή την είσοδό του στη σειρά του Open «Έρωτας Φυγάς».

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση και τον ρόλο του στη σειρά ενώ τρυφερή ήταν η εξομολόγησή του για την σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

danai-papageorgiou.jpg

«Η Δανάη έτσι με γνώρισε, έτσι με αγάπησε. Αυτό το πολύ ωραίο που συνέβη στη σχέση μας, είναι ότι κανένας δε προσπάθησε να αλλάξει τον άλλον ή να τον επηρεάσει σε ότι έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες και δραστηριότητές του. Είναι πολύ περήφανη για μένα, όπως είμαι κι εγώ για εκείνη»

«Το κομμάτι της δημοσιότητας καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κάτι σημαντικό. Είμαι 100% αυτός που ήμουν και πριν. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το ίδιο και η Δανάη… Είναι ωραίο να εισπράττεις αγάπη από τον κόσμο… Όλα έχουν να κάνουν όμως με το πόσο επιτρέπεις στην ψυχή σου και στη λογική σου να πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι τρομερά σημαντικό», είπε σε άλλο σημείο.

papageorgiou-mixalaki.jpg

Δανάη Μιχαλάκη

«Εγώ δε πιστεύω ότι η διασημότητα είναι κάτι τόσο σημαντικό. Είναι ένα κομμάτι της δουλειάς που και να φύγει δε θα με ρίξει στην κατάθλιψη. Η ευτυχία μου βρίσκεται σε άλλα πράγματα. Νιώθω χαρά αλλά δεν εξαρτώμαι από αυτό», συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved