Ρούλα Ρέβη: Η αποκάλυψη on camera - «Είναι το μόνο αγκάθι στη σχέση μας με τον Αποστόλη»
Showbiz

Ρούλα Ρέβη: Η αποκάλυψη on camera - «Είναι το μόνο αγκάθι στη σχέση μας με τον Αποστόλη»

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μία εκπομπή αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα και έκανε μία αποκάλυψη!

«Δεν έχω τόση εμπειρία στο θέμα της τηλεόρασης, αλλά αν θα ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε μπορεί και ναι. Παρουσίαση εκπομπής lifestyle όχι (σ.σ. δεν θα έκανα με τον σύντροφό μου) γιατί πιστεύω ότι δεν το έχει ο Αποστόλης όχι εγώ, αλλά σε παιχνίδια που είναι φοβερός γιατί το κάνουμε και για πλάκα στο σπίτι ας πούμε που κάνει τον παρουσιαστή ναι, αλλά εκεί δεν το έχω εγώ. Οπότε ίσως θα ήταν πάρα πολύ ωραία ιδέα να κάνουμε μαζί ταξίδια μαζί που μας αρέσει. Αυτό θα ήταν το μοναδικό που θα έβλεπα να κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

IMG_0565.jpg

«Εγώ «τσιγκλάω» πάντα τη Μακρυπούλια στην παρέα. Η Μενεγάκη και η Μακρυπούλια έχουν τα πιο ωραία κοντινά και από άνδρες το αγόρι μου, ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γιος μου μου ζήτησε να ξανά παντρευτώ για να κάνω ένα παιδάκι», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Και πρόσθεσε: «Συνήθως τσακωνόμαστε για την οδήγηση. Είναι το μόνο μας αγκάθι στη σχέση αυτή. Εγώ πιστεύω ότι οδηγώ πολύ καλύτερα από όλη τη Γη, οπότε όταν οδηγεί εκείνος νομίζω ότι του σπάω τα νεύρα»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved