Σωτήρης Τσαφούλιας: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τη Μαίρη Χρονοπούλου – Η τρυφερή κοινή φωτό τους
Showbiz

Σωτήρης Τσαφούλιας: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τη Μαίρη Χρονοπούλου – Η τρυφερή κοινή φωτό τους

Μια ιδιαίτερη σχέση είχαν «χτίσει» ο Σωτήρης Τσαφούλιας με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

Ο σκηνοθέτης της μεγάλης επιτυχίας «Έτερος Εγώ», έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για το «φευγιό» της ηθοποιού που τίμησε με την παρουσία του στον τελευταίο κύκλο της σειράς.

tsafoulias-(3).jpg

Δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία από το backstage των γυρισμάτων της σειράς κι έγραψε με συγκίνηση:

«Μια Ψυχή που ταλαιπωρήθηκε όσο λίγες και που φώτισε τις καρδιές μας, πάει τώρα να φωτίσει και το Σύμπαν. Κάνε αυτό που ξέρεις και μπορείς. Πέτα και λάμψε. Μόνο ευγνωμοσύνη», έγραψε.

Δες το ποστ του

tsafoulias-(1).jpg

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή μετά από ολιγοήμερη μάχη που έδινε για τη ζωή της ύστερα από σοβαρό ατύχημα που είχε την Κυριακή 1/10 μέσα στο σπίτι της όταν έπεσε από τις σκάλες και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή, Ελένη. Από την πτώση προκλήθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι και η Μαίρη Χρονοπούλου αμέσως διακομίσθηκε στον Ευαγγελισμό όπου και μπήκε αμέσως στην εντατική καθώς η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή.

xronopoulou-kentriki1.jpg

Η σπουδαία ηθοποιός ήταν 90 ετών και είχε περάσει πολλές σοβαρές περιπέτειες με την υγεία της. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχε καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που την είχε καταδικάσει για πολλά χρόνια να κυκλοφορεί μόνο με αναπηρικό αμαξίδιο λόγω σοβαρών κινητικών προβλημάτων. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει και στον κόσμο της υποκριτικής κάνοντας επιλεκτικά δουλειές που της προτείνονταν και της άρεσαν πολύ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved