Η Καλομοίρα αποκαλύπτει τα πιο σημαντικά beauty tips της για το πρόσωπο
Showbiz

Η Καλομοίρα αποκαλύπτει τα πιο σημαντικά beauty tips της για το πρόσωπο

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello παραχώρησε η Καλομοίρα μια ανάσα από την τηλεοπτική της επιστροφή. Λίγο προτού φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην παρουσίαση του I’m a celebrity... Get me out. Η ίδια αναφέρθηκε στο κομμάτι ομορφιά και αποκάλυψε τα beauty tips της για το πρόσωπο.

Υπάρχουν και beauty tips που μπορείς να μοιραστείς μαζί μας;

Είμαι health freak - δεν ήμουν, αλλά έγινα. Το πρόσωπό μου δεν το πειράζω, έχω διαβάσει όμως πολύ για το πώς πρέπει να το κα­θαρίζω και τι προϊόντα να χρησι­μοποιώ για να ξέρω τι μου ταιριά­ζει και τι όχι. Επίσης, περιόρισα κάποιες τροφές που μου προκαλούν αλλεργία, κάνω έναν καλό καθαρισμό κάθε μήνα και έχω πά­ντα μαζί μου μια μάσκα προσώ­που. Τέλος, κάνω κάποιες ασκή­σεις για για τους μυς του προσώπου.

kalomoira

Καλομοίρα

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε λίγα χρόνια;

Ο στόχος μου είναι τα τραγούδια μου να μιλούν στον κόσμο. Είναι μοναδικό και διαχρονικό το να εί­σαι ένας αγαπημένος καλλιτέχνης για τον κόσμο και τα τραγούδια σου να αγγίζουν την ψυχή του.

kalomoira-(5).jpg

Η τηλεόραση είναι στόχος που θέλεις να κατακτήσεις;

Αυτήν τη στιγμή είναι μια πλατ­φόρμα επικοινωνίας με το κοινό. Άλλωστε μέσα από την τηλεόρα­ση «γεννήθηκα», εκεί με έμαθε και με αγάπησε ο κόσμος. Ωστόσο τη μουσική αγαπώ και θα υπηρετώ, εκεί θα επιστρέφω πάντα, χωρίς να αποκλείω και την τηλεόραση. Μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο.

Περισσότερες εικόνες της στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved