Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω κάνει και ψυχοθεραπεία αρκετό χρόνο από τη ζωή μου»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω κάνει και ψυχοθεραπεία αρκετό χρόνο από τη ζωή μου»

Τόνια Σωτηροπούλου - Αρκεί να συνομιλήσεις λίγα λεπτά μαζί της για να καταλάβεις πως πρόκειται για ένα πλάσμα ξεχωριστό. Με ταλέντο, οξυδέρκεια, γνώση, ποιότητα και πάνω από όλα πάθος… Πάθος για όλα, με τα όλα, σε όλα.

Η μετριότητα άλλωστε είναι για εκείνη τυραννία, γι’ αυτό και στη μέση δεν βρέθηκε ποτέ. H εντυπωσιακή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για τον ρόλο της στη σειρά του Mega, Milky Way, για την ψυχοθεραπεία, τον Κωστή Μαραβέγια καθώς και για την απόκτηση ενός παιδιού.

-Ποιο θα ήθελες να είναι το αποτύπωμα που θα αφήσει η συγκεκριμένη σειρά στη συνείδησή του κόσμου;

Πολύ ωραία ερώτηση. Πιστεύω ότι το πιο σπουδαίο αποτύπωμα και το πιο σημαντικό που θα μπορούσε να αφήσει το «Milky Way» στη συνείδηση του κοινού είναι ότι ο καθένας έχει την ελευθερία να είναι αυτό που είναι και να κάνει τις επιλογές του, χωρίς να τον κρίνει αρχικά η κοινωνία. Ακόμη όμως και αν σε κρίνει η κοινωνία, πρέπει να ξέρεις ότι είσαι κυρίαρχος του εαυτού σου. Το σημαντικότερο πράγμα είναι η ελευθερία και η ευτυχία μας. Εύχομαι λοιπόν να φτάσουμε σε ένα επίπεδο ως κοινωνία και να σεβόμαστε όλοι όλους. Θέλω από τη στιγμή που η δική μου πράξη είναι κάτι που αγαπώ και δεν προσβάλλει εσένα, να μπορώ να έχω την ευχέρεια να ακολουθήσω το όνειρό μου χωρίς να κρίνομαι και να κατακρίνομαι.

tonia-sotiropoulou-psihokores-(9).jpg

Τόνια Σωτηροπούλου

-Βλέπεις τελικά να γίνονται βήματα προόδου στην κοινωνία μας, ή μένουμε στάσιμοι;

Πιστεύω πάντα είναι και θα είναι ένας συνδυασμός και από τα δύο αυτά πράγματα. Πιστεύω όμως ότι οι ισχυροί χαρακτήρες, οι άνθρωποι που γαλουχούνται και παίρνουν την απόφαση να στηρίζουν τις επιλογές τους, όταν αυτές δεν κάνουν κακό στην κοινωνία, θα είναι μια πολύ σημαντική μετάβαση. Μέσα σε αυτό έγκειται και η γενιά που κατά βάση πραγματεύεται ο Κεκάτος στο «Milky Way», που είναι η επόμενη γενιά από εμένα, γιατί εγώ είμαι 36 ετών. Οι άνθρωποι των 26, των 16 είναι το μέλλον μας. Έχω την τύχη να συναναστρέφομαι με παιδιά αυτής της γενιάς και σκέφτονται πολύ διαφορετικά από αυτό που εγώ σκεφτόμουν και φοβόμουν στα νιάτα τους, στην ηλικία τους.

sotiropoulou-maravegias-anafi-(8).jpg

Τόνια Σωτηροπούλου

-Υπήρξαν φορές στη ζωή σου που μπορεί να σκέφτηκες τι θα πει ο κόσμος;

Σαφέστατα. Δεν έβαλα όμως πίσω τα όνειρα και τα θέλω μου, γιατί είχα μια άγνοια κινδύνου. Για μένα είναι πολύ βασικό να μην έχει η δική μου ενέργεια αρνητικό αντίκτυπο στους άλλους. Όταν είναι μια υγιής ανθρώπινη επιλογή που έχει να κάνει καθαρά με τη δική σου αγάπη απέναντι στο οτιδήποτε, πρέπει να το κάνεις. Εξελίσσεσαι όταν τολμάς. Αυτό που εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές είναι ότι ενδεχομένως δεν έχω τολμήσει πράγματα, επειδή έχω φοβηθεί ότι θα αποτύχω. Οπότε αντίστοιχα μετά αυτό θα μου προκαλέσει θλίψη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγουμε.

sotiropoulou-maraveyas-5.jpg

Τόνια Σωτηροπούλου

-Φαίνεσαι ένας άνθρωπος που έχει ψάξει πολύ τον εαυτό του. Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία;

Πιστεύω με έχουν βοηθήσει πολλές συγκυρίες και έχω κάνει και ψυχοθεραπεία αρκετό χρόνο από τη ζωή μου. Είχα και πάντα την τύχη να έχω ανθρώπους κοντά μου ως επιλογή που με εξελίσσουν και με κάνουν καλύτερη. Έχω ανθρώπους που είναι δάσκαλοι για εμένα, ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Κεκάτος, με τον οποίο έχω μια πολύ οικογενειακή σχέση. Η αγάπη και ο θαυμασμός που του έχω ξεπερνάει το όριο της δουλειάς. Όταν πάντως βγεις λίγο από το «εγώ» σου και το πρόβλημα σου και πάρεις μια γνώμη από ανθρώπους που είναι ποιοτικά σωστά απέναντί σου για να σε φωτίσουν και να σου πουν τη γνώμη τους, θεωρώ ότι γίνεσαι καλύτερος. Όλοι έχουμε τα προβλήματα και τα θέματά μας, κανείς δεν είναι τέλειος. Σίγουρα και εγώ έχω πολύ κακές πλευρές, τις οποίες προσπαθώ να εξομαλύνω και γωνίες που προσπαθώ να στρογγυλοποιήσω, αλλά αυτή είναι η ζωή. Άλλοτε μας κάνει σκληρούς και άλλοτε μαλακούς. Πρέπει να είμαστε εκεί για να το αντιμετωπίσουμε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved