Η υπέροχη μάξι φούστα της Μπάρμπα, το κόκκινο μίνι της Σπυροπούλου και το boho στιλ της Μπλάτνικ
Showbiz

Η υπέροχη μάξι φούστα της Μπάρμπα, το κόκκινο μίνι της Σπυροπούλου και το boho στιλ της Μπλάτνικ

Γέμισε όμορφες παρουσίες το κέντρο της Αθήνας.

Ποιες οι στιλιστικές επιλογές της Βάνας Μπάρμπα, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Τατιάνας Μπλάτνικ;

Φανερά αδυνατισμένη και με υπέροχο στιλ απαθανατίσαμε τη Βάνα Μπάρμπα στο κέντρο της Αθήνας. Αν και βιαστική προλάβαμε να δούμε την υπέροχη μάξι φούστα της σε μωβ αποχρώσεις και το αντίστοιχο σατέν πουκάμισο που συνδύασε. Σπάνια η εμφάνισή της μετά την επίσης σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή Το Πρωινό.

4988_VANA_MPARMPA_1592023.jpg

«Εντάξει καλά είμαι, όπως αγωνιζόμαστε όλοι νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Πιστεύω στην ψυχική υγεία πάρα πολύ. Πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε από το κομμάτι της ζωής. Εγώ βρέθηκα αντιμέτωπη με τα λάθη μου ο μεγαλύτερο δεκανίκι μου είναι η πίστη. Αν με κρατάει κάτι στα πόδια μου σταθερά και να είμαι καλά, είναι η πίστη, είναι η οικογένεια και η αγάπη για τον συνάνθρωπο», είχε πει μεταξύ άλλων

Στο κέντρο συναντήσαμε και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με φανταστικό μίνι κόκκινο φόρεμα που αναδείκνυε την αδυνατισμένη σιλουέτα της. Υπέροχο για μια ακόμη φορά μαγνήτισε τα βλέμματα με την casual σικ εμφάνισή της.

6817_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_1892023.jpg

«Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έτρωγα πάρα πολύ. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα έβαλα τότε. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τις δυσκολίες που βίωσε στην εγκυμοσύνη της.

Τέλος, βόλτα στο κέντρο της πόλης απόλαυσε και η Tatiana Blatnik. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με υπέροχο μάξι φόρεμα σε boho στιλ και όπως πάντα έκανε τη διαφορά με το στιλ της. Φλατ πέδιλα, υπέροχα κοσμήματα και πάντα με το λαμπερό της χαμόγελο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved