«Σ' αγαπάω μ' ακούς;», ερμήνευε 40 χρόνια πριν ο Γιώργος Σαλαμπάσης και δες πώς είναι σήμερα
Showbiz

«Σ' αγαπάω μ' ακούς;», ερμήνευε 40 χρόνια πριν ο Γιώργος Σαλαμπάσης και δες πώς είναι σήμερα

Μπορεί να έχουν περάσει 40 περίπου χρόνια από τότε που το τραγούδι του Γιώργου Σαλαμπάση, με τίτλο «Σ' αγαπάω μ' ακούς», όμως ακόμη και σήμερα στο άκουσμα του θυμόμαστε ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του '80.

Το τραγούδι έγινε αμέσως σουξέ και έγινε σλόγκαν το οποίο αναφερόταν καθημερινά από τον κόσμο και χρησιμοποιήθηκε στις επιθεωρήσεις, τηλεόραση και φυσικά σε ταινίες

201704241940570.IMG_6045.jpg

Ο Γιώργος Σαλαμπάσης πλέον επιλέγει να κάνει συγκεκριμένες εμφανίσεις και αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε με την κόρη του, στην συναυλία του Στέφανου Κορκολή στο θέατρο Άλσος.

Δες πώς είναι σήμερα

«Τα λουλούδια και τα γράμματα ήταν κάτι φυσικό για εκείνη την εποχή. Θυμάμαι, είχα πάει να τραγουδήσω στην Αγγλία και αναγκάστηκε να επέμβει η αστυνομία για να μπορέσω να περάσω, γιατί ο κόσμος πήγε να με... πνίξει! Αυτό έγινε και στο Ακρον του Μπουρνέλη, και ήταν ασύλληπτο. Όμως, το περιστατικό που έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου ήταν όταν βρέθηκα στην Πρέβεζα για να τραγουδήσω και την επομένη πήρα ταξί για να επιστρέψω στην Αθήνα, γιατί δεν είχε αεροπλάνο. Λέω, λοιπόν, στον ταξιτζή να κάνει μια βόλτα, για να δω την πόλη πριν φύγω, και κάποια στιγμή βρεθήκαμε σε έναν αδιέξοδο δρόμο. Συμπωματικά, εκεί βρισκόταν και ένα γυμνάσιο που είχε πάει εκδρομή. Τότε ο κόσμος με γνώριζε από την τηλεόραση. Μόλις, λοιπόν, με είδαν τα κορίτσια, άρχισαν να φωνάζουν και αναγκάστηκα να βγω από το ταξί για να δώσω αυτόγραφα. Βγάζω το μισό πόδι μου από το αυτοκίνητο, αλλά τα κορίτσια πίεσαν τόσο πολύ την πόρτα που πήγα να σκάσω. Από θαύμα σώθηκα», έχει πει ο ίδιος για το πώς βίωνε τις εκδηλώσεις θαυμασμού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved