Η εξομολόγηση της Γαστεράτου:«Όλα μπερδεμένα στο μυαλό & στην καρδιά μου. Το φορτίο έμοιαζε ασήκωτο»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Γαστεράτου:«Όλα μπερδεμένα στο μυαλό & στην καρδιά μου. Το φορτίο έμοιαζε ασήκωτο»

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται στη ζωή της Μαντώς Γαστεράτου, κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της. 

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Ψυχικής Υγείας που γιορτάζεται σήμερα, αποκάλυψε τον αγώνα που κάνει εδώ και αρκετά χρόνια, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Όπως εξήγησε η ίδια στη μακροσκελή ανάρτηση που έκανε η ίδια:

«Το 2017 κουβαλούσα δύο βαλίτσες γεμάτες αναμνήσεις, όνειρα, στόχους, φοβίες, εμπειρίες, τραύματα ψυχικά, ανασφάλειες, προσδοκίες, συναισθήματα…

Όλα μπερδεμένα στο μυαλό και στην καρδιά μου. Το φορτίο άλλοτε έμοιαζε ασήκωτο και μερικές στιγμές ελαφρύ σαν πούπουλο. Όλα τα συναισθήματα μέσα μου ατακτοποίητα, μπερδεμένα… μερικές φορές τυχαίνει να φεύγουμε βιαστικά για κάποιο προορισμό και έτσι πετάμε στις αποσκευές μας χρήσιμα και άχρηστα πράγματα. Ο δρόμος έμοιαζε μακρινός και άγνωστος, το τοπίο ομιχλώδες και
οι προσδοκίες μου μεγάλες.

Μέχρι σήμερα κουβαλάω αυτές τις βαλίτσες. Συνεχίζουν να είναι γεμάτες, όμως δεν νιώθω να με βαραίνουν καθημερνά. Ναι ίσως υπάρχουν ημέρες που θα ήθελα να τις ξεφορτωθώ, υπάρχουν και μέρες όμως που τις ανοίγω και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη για όλα αυτά τα καλά που κουβαλώ στον άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό μου. Ίσως τώρα να μην είναι και τόσο τρομακτική η διαδρομή. Υπάρχουν μέρες που το ταξίδι συνοδεύουν ηλιόλουστες ημέρες γεμάτες φως και άλλες που είναι σκοτεινές και βρέχει. Ακόμα και αυτές είναι χρήσιμες!

Έξι υπέροχα χρόνια θεραπείας, εξέλιξης και διεύρυνσης! Ένα σπουδαίο θεραπευτικό ταξίδι, δικό μου-ολοδικό μου! Το καλύτερο δώρο που μου χάρισα και μου χαρίζω τόσα χρόνια!

Σήμερα πια ως ψυχοθεραπεύτρια σε εκπαίδευση και σύμβουλος ψυχικής υγείας σε πρακτική εξάσκηση νιώθω υπερήφανη, ήρεμη και δυνατή να συνεχίσω το θεραπευτικό μου ταξίδι με εισιτήριο ανοιχτό και προορισμό τα βάθη της ψυχής μου… Με αφορμή αυτή την σπουδαία ημέρα, την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας, θα ήθελα να σε παρακινήσω να ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου και σε αυτούς που αγαπάς! Ξεκίνα δεν θα το μετανιώσεις ποτέ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved