Πασχάλης Τσαρούχας: Η σπάνια φωτό με την κούκλα κόρη του – Μοιάζουν απίθανα
Showbiz

Πασχάλης Τσαρούχας: Η σπάνια φωτό με την κούκλα κόρη του – Μοιάζουν απίθανα

Σπάνια ο Πασχάλης Τσαρούχας θα μοιραστεί στα social media φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές, ωστόσο αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη!

Ο ηθοποιός, τον οποίο για μια ακόμη σεζόν απολαμβάνουμε στο σίριαλ του Mega «Η Γη της Ελιάς», ανέβασε φωτογραφία με τη γλυκύτατη κόρη του.

tsarouxas-(2).jpg

«Αυτό το μούτρο σα να μεγάλωσε λίγο ❤️», έγραψε ο ίδιος και μας έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η κορούλα του, Αλεξάνδρα, η οποία όπως θα δεις έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά του γοητευτικού μπαμπά της.

«Με τη Θεοφάνια μας ενώνει ένα τεράστιο μέγεθος, ο γιος μας Αχιλλέας, όπως και με τη Νατάσα Παπαγιάννη που έχω την κόρη μου, που δεν είμαστε μαζί, μας ενώνει η Αλεξάνδρα. Τις μεγάλες πράξεις της ζωής σου, οφείλεις να τις σέβεσαι και να τις υπηρετείς ισοβίως.

Με τη Νατάσα, τη μητέρα της κόρης μου, σκεφτήκαμε τον γάμο, αλλά δεν μας βγήκε τελικά και έτσι τέλειωσε, πλέον δεν είμαστε μαζί. Και τα δυο μου παιδιά είναι παιδιά τρέλας και γι’ αυτό είναι όμορφα και έξυπνα, ο Αχιλλέας μου είναι ο ξανθός θεός της Αλεξάνδρας μου», έχει πει ο ίδιος για τα παιδιά του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved