Ξέσπασε η Αθηνά Οικονομάκου για την απώλεια της βαλίτσας της στο Παρίσι - «Με δυο παιδιά αγκαλιά...»
Showbiz

Ξέσπασε η Αθηνά Οικονομάκου για την απώλεια της βαλίτσας της στο Παρίσι - «Με δυο παιδιά αγκαλιά...»

Την περιπέτεια που είχε με την οικογένεια της στο Παρίσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός ταξίδεψε στην πόλη του φωτός ωστόσο, το τέλος του ταξιδιού της επισφραγίστηκε με μία δυσάρεστη εξέλιξη καθώς έχασε τη βαλίτσα της.

Η ίδια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, καθώς δεν έχει πάρει πίσω ακόμα τη βαλίτσα της, ενώ η αεροπορική εταιρεία τη διαβεβαίωσε πως σήμερα θα την έχει στα χέρια της.

Αθηνά Οικονομάκου – Η ανάρτηση για την βαλίτσα που έχασε
«Εχθές λοιπόν, όπως σας είπε, η βαλίτσα μου δεν έφτασε ποτέ. Με όλες τις υπόλοιπες βαλίτσες, καρότσια, δυο παιδιά αγκαλιά, προσπαθούσαμε στις 2.00 το πρωί να βγάλουμε άκρη. Μας ενημέρωσαν πως έκαναν αίτημα και πως σήμερα, με την πρώτη πτήση θα ήταν εδώ. 4-5 πτήσεις μας είπαν έχει, θα έρθει σίγουρα, να μην ανησυχούμε. Μας διαβεβαίωσαν. Μας έδωσαν και ένα τηλέφωνο να επικοινωνήσουμε. Να σας το γράψω εδώ να καλέσετε κι εσείς; Κι αν σας απαντήσει κανείς, σφυρίξτε μου κλέφτικα.

Και εννοείται πως όταν επικοινώνησα (μετά από 100 προσπάθειες) με εκπρόσωπο της εταιρείας, μου είπαν πως δε βλέπουν κανένα αίτημα να έχει γίνει, και πως θα κάνουν αυτοί το αίτημα αλλά δε μπορούν να βοηθήσουν παραπάνω. Εν ολίγοις πιασ’ το αυγό και κούρεφ’ το που λένε και στο χωριό μου.

Και εννοείται πως βλέπω (-airtag) πως η βαλίτσα μου είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο με χθες (αεροδρόμιο Παρισιού). Και εννοείται πως κατανοώ ότι σε όλους μπορεί να συμβεί αλλά δε καταλαβαίνω πως γίνεται να μη μπορείς να συνεννοηθείς, να ενημερωθείς, για τίποτα σχεδόν στα πάντα σε αυτή τη χώρα. Τι τα δίνουν τα τηλέφωνα αφού δε τα σηκώνουν. Τι σας λέω κι εσάς τώρα, ο καθένας με τα προβλήματά του. Και το λέω τώρα εδώ και ίσως δουν το story μου και ασχοληθούν, και θα μου πεις, «με εσένα υπάρχει ελπίδα να ασχοληθούν επειδή θα το δουν, αν συνέβαινε σε εμάς;». Θα απαντήσω πως λυπάμαι πολύ, γενικά» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε τις αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved