Μαίρη Χρονοπούλου: Σήμερα το "τελευταίο αντίο" στη σπουδαία ηθοποιό
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Σήμερα το "τελευταίο αντίο" στη σπουδαία ηθοποιό

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου. Οι φίλοι της θα την αποχαιρετήσουν με ένα πάρτι.

Στο σπίτι της, που λάτρεψε και γλέντησε στα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της, θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι της να την αποχαιρετήσουν σήμερα 13 Οκτωβρίου.

Στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο "αντίο" της Μαίρης Χρονοπούλου, εκεί όπου περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

xronopoulou-kentriki1.jpg

Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι αυτό δε θα έχει καμία σχέση με κηδεία, πάρα με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου.

Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

xronopoulou-2.jpg

Η σορός της θα είναι σε ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του θα μπει στο υπέροχο σπίτι της αυτή την Παρασκευή 13/10 στις 12 το μεσημέρι και περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

Όσο για το φόρεμα που θα φορέσει η σπουδαία ηθοποιός μέσα στο λευκό φέρετρό της, το οποίο είναι παραλληλόγραμμο με έναν σκαλιστό άγγελο στο καπάκι, είναι εκείνο που φόρεσε κατά την εμφάνισή της έπειτα από 20 χρόνια αναπηρίας, καθηλωμένη στο κρεβάτι, στη μεγάλη συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στην Αλεξανδρούπολη σχεδιασμένο από τον φίλο της Χάρη Τσιάρα.

mary-xronopoulou.jpg

Έπειτα, στις 13.30, η σορός θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 15.30 θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας ενώ στις 16.25 θα γίνει παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved