Λευτέρης Ελευθερίου: «Έχουμε πάει και σε σύμβουλο γάμου και, αν χρειαστεί, θα ξαναπάμε»
Ο Λευτέρης Ελευθερίου πρωταγωνιστεί στη σειρά Μετά τη φωτιά
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: «Έχουμε πάει και σε σύμβουλο γάμου και, αν χρειαστεί, θα ξαναπάμε»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο ρόλο του αλλά και στην προσωπική του ζωή και στο γάμο του.


Ο Λευτέρης Ελευθερίου ερμηνεύει για πρώτη φορά στην καριέρα του ένα δύσκολο ρόλο, αυτόν του Άρη στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Μετά τη φωτιά.

ARHS-BENIERHS-(LEYTERHS-ELEY8ERIOY).jpg

Ο ήρωάς σας είναι μια ναρκισσιστική προσωπικότητα. Έχετε συναντήσει τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σας;
Όλοι έχουμε συναντήσει. Κι εγώ έχω βρεθεί σε περιπτώσεις να πιστεύω ότι έχω δίκιο, να θέλω να φανώ μόνο εγώ, να σκεφτώ ότι όλοι με φθονούν και ότι θέλουν το κακό μου. Είναι μια κατάσταση που με είχε προβληματίσει πάρα πολύ, / γιατί όταν ασχολούμαστε με αυτό το επάγγελμα, στο κάτω κάτω, όλοι τα ίδια πράγματα ζητάμε. Η μαγική λέξη είναι η συγχώρεση. Καταλαβαίνεις την πραγματική μετατόπιση που κάνεις μέσα σου. Είναι πολύ πιο σημαντικό να βρεις πώς θα συνδεθείς με τους άλλους, να νιώσεις ότι έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. Επειδή ασχολούμαι με αυτό το επάγγελμα που έχει την προβολή, το μπράβο, το χειροκρότημα, την αγάπη του κόσμου, ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να το πάρω.

META-TH-FWTIA-01-(5).jpg

Παντρευτήκατε σχεδόν με το που βγήκατε στο θέατρο.
Γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε με τη γυναίκα μου σε δύσκολα χρόνια, σε , φάση που και οι δύο φτιάχναμε τις ζωές μας. Ο έρωτας νομίζω μετά τα δύο χρόνια μετουσιώνεται και σε πολλά άλλα πράγματα, σε αγάπη, σε σεβασμό. Όλες οι σχέσεις περνάνε και δυσκολίες. Αυτό που μας κρατά είναι ότι στηρίζουμε, σεβόμαστε, εκτιμάμε ό,τι δημιουργήσαμε.

Δεν έχετε κρύψει ότι περάσατε στο παρελθόν κρίση με τη σύζυγό σας.
Ναι. Έχουμε πάει και σε σύμβουλο γάμου και, αν χρειαστεί, θα ξαναπάμε.


Σε τι σας βοήθησε αυτό;
Οι σχέσεις πολλών χρόνων, που περνάνε από πολλά στάδια και επίπεδα, παγιώνουν κάποιες εικόνες που έχουμε για τον άλλον και ίσως κάποιες φορές είναι δύσκολο να σπάσει αυτή η εικόνα και να δεις ότι μπορεί να έχουν αλλάξει τα θέλω, οι ανάγκες, οι στόχοι του ανθρώπου σου. Ο σύμβουλος γάμου σε βοηθά στο να ισορροπήσεις ξανά στο τι θέλεις εσύ, στο τι ζητάς από τον άνθρωπό σου, αλλά και τι ανάγκες έχει και ο άνθρωπός σου από εσένα. Βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο καθαρά, είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου στο περιοδικό 7μέρες tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved