Ζέτα Μακρυπούλια: Λαμπερή και πολύ όμορφη στη βάφτιση του ανιψιού της στην ιδιαίτερη πατρίδα της
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Λαμπερή και πολύ όμορφη στη βάφτιση του ανιψιού της στην ιδιαίτερη πατρίδα της

Η Ζέτα Μακρυπούλια πλέον έχει αποφασίσει να εξωτερικεύει και να μοιράζεται με τους followers της προσωπικές στιγμές της όπως ήταν η βάφτιση του ανιψιού της, γιου του ενός από τους δύο αδελφούς της που έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας. 

Με τον πλέον χαρμόσυνο τρόπο λοιπόν πέρασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για τη Ζέτα Μακρυπούλια αφού όπως η ίδια μας ενημέρωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, έγινε η βάπτιση του πολυαγαπημένου ανιψιού της, με το όνομα που δίνεται στο μικρό να είναι “Κωνσταντίνος”.

Ένα διήμερο πλημμυρισμένο με όμορφα συναισθήματα γέλιου και αγάπης, όπως αναφέρει και η ίδια, με επίκεντρο πάνω απ’ όλα την οικογένεια την όποια μάλιστα μας συστήνει στον φωτογραφικό φακό, με την ομοιότητα μεταξύ των μελών να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Το μυστήριο τελέστηκε στη μονή της Παναγίας του Προύσσου στο νομό Ευρυτανίας, που όπως γράφει και η ίδια η παρουσιάστρια και ηθοποιός στη λεζάντα της είναι ο τόπος καταγωγής των παππούδων της.

«Επιστροφή στις ρίζες των παππούδων μου!
Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο αγάπη, γέλιο, συγκίνηση, χορό, φύση και οικογένεια!
Αφορμή η βάπτιση του ανιψιού μου, που έγινε στη μονή της Παναγίας του Προυσού.
Ο μικρός Κωνσταντίνος μας ένωσε και μετά από πολλά χρόνια απόλαυσα ξανά διακοπές με την οικογένειά μου και με αγαπημένους οικογενειακούς φίλους!❤️» έγραψε η Ζέτα για τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που έζησε στο χωριό.

Στη συλλογή με τις φωτογραφίες που πόσταρε στο προφίλ της, η Ζέτα πόζαρε χαμογελώντας, φορώντας ένα μακρύ φλοράλ φόρεμα σε ροζ αποχρώσεις ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε κότσο, με τον μικρό Κωνσταντίνο να δείχνει ήρεμος στα χέρια της θείας του, λίγο μετά την τέλεση του μυστηρίου.

Να τους ζήσει ο νεοφώτιστος!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε η Ζέτα Μακρυπούλια από την ώρα του μυστηρίου αλλά και μετά το τέλος της βάφτισης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved