Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της η θρυλική Ματούλα
Showbiz

Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της η θρυλική Ματούλα

Νεκρή βρέθηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο διαμέρισμά της η Ματούλα, γνωστή στον καλλιτεχνικό κόσμο και τους κοσμικούς κύκλους για το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της. 

Η Ματούλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν αρχίσει να διαρρέουν, βρέθηκε στο σπίτι όπου έμενε και όπως αναφέρει ο Ανδρέας Κουβελογιάννης, φίλος της εκλιπούσας, πρέπει να ήταν νεκρή εδώ και περίπου μία εβδομάδα καθώς κανείς δεν την είχε αναζητήσει.

matoula.jpg

Η κραυγή αγωνίας και οι δύσκολες στιγμές

Η ίδια γυναίκα που κάποτε συναναστρεφόταν μερικούς από τους πιο διάσημους Έλληνες, όπως τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον Ανδρέα Μπάρκουλη και τον Τόλη Βοσκόπουλο, έφτασε πριν από λίγους μήνες να μην έχει πού να μείνει.

«Είμαι εντελώς μόνη μου. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο που θα νοιαστεί αν πάθω κάτι. Εψαχνα, λοιπόν, εδώ και μήνες για ένα σπιτάκι να με καλύπτει και οικονομικά και να είναι στην ίδια περιοχή του Ευαγγελισμού ώστε, αν πάθω κάτι, να τρέξω απευθείας εκεί. Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μάταια, όμως. Ολα έχουν δοθεί για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, με αποτέλεσμα όλοι όσοι είμαστε ενοικιαστές μακροχρόνιων κατοικιών να είμαστε στον αέρα» έγραφε με μήνυμά της στα σόσιαλ μίντια η Ματούλα δείχνοντας απελπισμένη.

Ο γιος της Λορέντζο και οι ανύπαρκτες σχέσεις ανάμεσά τους

«Δεν έχει ενδιαφερθεί ο γιος μου. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ας είναι καλά το παιδί εκεί που είναι» είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της η Ματούλα η οποία σε παλιότερες δηλώσεις της είχε μιλήσει ανοιχτά και για την χρήση ναρκωτικών που έκανε όταν ήταν νέα:

«Εμπειρίες γέμιζα τη ζωή μου, γι’ αυτό και μπόρεσα και βγήκα από αυτό το λούκι. Και είμαι περήφανη που λέω τις εμπειρίες μου σε παιδιά που είναι σε αυτό τον δρόμο και προσπαθώ να τους πάω στον κανονικό. Και στα παιδιά αυτά τούς λέω: «Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θέλω να έρθεις, γιατί είναι η ζωή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved