«Θα θυμάμαι τα μελαγχολικά σου μάτια» - Συγκινεί η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Ματούλα
Showbiz

«Θα θυμάμαι τα μελαγχολικά σου μάτια» - Συγκινεί η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Ματούλα

Έφυγε από τη ζωή η Ματούλα του Κολωνακίου όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτη 17 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η 76χρονη εντοπίστηκε νεκρή μετά από επτά ημέρες που είχε να δώσει σημεία ζωής.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να μοιραστεί μερικά συγκινητικά λόγια για την Ματούλα τα οποία συνόδευσαν μία κοινή τους φωτογραφία στο instagram.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Καλό ταξιδι Ματούλα μου!! Εύθραυστη και πονεμένη ψυχή!!! Θα θυμάμαι τα βράδια με τις μπιρίμπες μας στου καλού μας φίλου Μιχάλη Ασλάνη που τότε τόσο διασκεδάζαμε!! Θα θυμάμαι τα μελαγχολικά και ταυτόχρονα δυναμικά σου μάτια... Έφυγες δυστυχώς νωρίς....».

Δείτε την ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/CygM3iuIevl/

O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την απώλεια της Ματούλας.

«Με την Ματούλα συναντιόμασταν στο σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη και παίζαμε μπιρίμπα. Είχα πάει και στο σπίτι της αρκετές φορές. Είναι μία θρυλική μορφή που έχει αφήσει ένα στίγμα. Είχε υπάρξει και ηθοποιός ένα διάστημα.

Ήταν μία παλιά Αθηναία με μεγάλη ιστορία και εγώ προσωπικά την συμπαθούσα υπερβολικά. Ήταν ένας πολύ πονεμένος άνθρωπος και λυπάμαι πολύ για το τέλος της.»

Η κραυγή αγωνίας στα social media

«Είμαι εντελώς μόνη μου. Δεν έχω κανέναν στον κόσμο που θα νοιαστεί αν πάθω κάτι. Εψαχνα, λοιπόν, εδώ και μήνες για ένα σπιτάκι να με καλύπτει και οικονομικά και να είναι στην ίδια περιοχή του Ευαγγελισμού ώστε, αν πάθω κάτι, να τρέξω απευθείας εκεί. Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου. Μάταια, όμως. Ολα έχουν δοθεί για βραχυπρόθεσμη ενοικίαση, με αποτέλεσμα όλοι όσοι είμαστε ενοικιαστές μακροχρόνιων κατοικιών να είμαστε στον αέρα» είχε γράψει σε μήνυμά της δείχνοντας απελπισμένη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved