Λορέντζο Καριέρε: Η τελευταία σύζυγος του πατέρα του αποκαλύπτει για τη Ματούλα – «Τον εγκατέλειψε…»
Showbiz

Λορέντζο Καριέρε: Η τελευταία σύζυγος του πατέρα του αποκαλύπτει για τη Ματούλα – «Τον εγκατέλειψε…»

 

Η τελευταία σύζυγος του πατέρα του, Λορέντζο Καριέρε, Μαριαλένα Οικονομίδου, συνθέτρια, στιχουργός και ερμηνεύτρια ανέφερε τη σχέση που είχε η Ματούλα με τον γιο της.

Η σύζυγος του Ρομπέρτο Καριέρε με τον οποίο η Ματούλα απέκτησε τον Λορέντζο, εξομολογήθηκε: «Γνωριστήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1979. Είχε χωρίσει από τη Ματούλα. Το παιδί, ο Λορέντζο, ήταν τεσσάρων ετών όταν τον γνώρισα και ασχολήθηκα σαν να ήταν δικό μου παιδί. Ένα καταπληκτικό και γλυκό παιδί, τρυφερό. Να σκεφτείς ότι δεν έβγαινα με τις φίλες μου για να βγαίνουμε μαζί και να είμαι κοντά του. Ήμουν 19 ετών τότε.»

matoula81.jpg

Και συνέχισε στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη: «Παντρευτήκαμε με τον Ρομπέρτο Καριέρε το 1984. Ο Λορέντζο έμενε μαζί μας γιατί η Ματούλα είχε προβλήματα που τα γνωρίζει όλος ο κόσμος και είχε κάνει δύο φορές φυλακή. Το παιδί ήταν κοντά μας και μεγάλωσε με τα δύο παιδιά που έκανα εγώ με τον Ρομπέρτο. Ήταν και είναι πολύ αγαπημένα αδέλφια. Αυτό που θέλω να πω εδώ και χρόνο, αλλά δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να κατηγορώ και γενικά να κουτσομπολεύω, είναι ότι ο Λορέντζο πέρασε πολλά σαν παιδί».

Και συνέχισε λέγοντας: «Πικράθηκε που η μητέρα του μπήκε στη φυλακή και του έκαναν bullying στο σχολείο. Πέρασε πάρα πολλά και κατάφερε το παιδί αυτό να προχωρήσει στη ζωή. Να γνωρίσει μια αξιόλογη γυναίκα και να αγαπηθούν και να κάνουν μια υπέροχη οικογένεια. Είναι καταπληκτικός πατέρας.

201209050939520.0074_LORENZO_CARRIERE_04092012.jpg

Όταν ήταν μικρός, εκείνη τον εγκατέλειψε. Τα παιδιά δεν φταίνε ποτέ. Εγώ που δεν είμαι φυσική του μητέρα, αλλά τον αγαπώ σαν παιδί μου, χαίρομαι που είναι ευτυχισμένος με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Ποια μάνα θέλει να δει το παιδί της δυστυχισμένο;

matoula121.jpg

Στενοχωριέμαι που τολμάνε και κατηγορούν τον Λορέντζο. Για να μη μιλάει ένα παιδί στη μητέρα του, πρέπει -κατά τη γνώμη μου- να είναι βαθιά πληγωμένο. Στενοχωριέμαι, επειδή ξέρω πόσο ευαίσθητο είναι το παιδί. Από σεβασμό στον Λορέντζο και στη γυναίκα που “έφυγε” μπορώ να πω μέχρι εδώ. Να σταματήσουν να μιλάνε για τον Λορέντζο, γιατί υπάρχουν και μάρτυρες. Επειδή ο Λορέντζο είναι αξιοπρεπέστατος, γι’ αυτό κι εγώ πρώτη φορά επιτέλους πρέπει να πω την αλήθεια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved