Χρήστος Λούλης: Η επιστροφή στον Όρκο, η ζωή με την Έμιλυ Κολιανδρή, η πατρότητα και τα βραβεία
Showbiz

Χρήστος Λούλης: Η επιστροφή στον Όρκο, η ζωή με την Έμιλυ Κολιανδρή, η πατρότητα και τα βραβεία

Πρεμιέρα έκανε ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Όρκος» στην ΕΡΤ με τον Χρήστο Λούλη σε έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους της καριέρας του.

Με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών, η σειρά θα μας οδηγήσει, και στον β΄ κύκλο επεισοδίων, σε ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και έντονο το στοιχείο της ανατροπής.

Ποιος είναι ο Φίλιππος Ραζής

loulis-(1).webp

Ο Φίλιππος Ραζής είναι ένας σπουδαίος χειρουργός που νοιάζεται για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Ζει για να βοηθάει. Εκτός από τα δικά του χειρουργεία, αναλαμβάνει και τα κοινωνικά χειρουργεία. Η ανάγκη του να αλλάξει τον κόσμο θα τον οδηγήσει στην ανακάλυψη μιας σπείρας που εμπορεύεται όργανα. Η εμπλοκή του στην υπόθεση θα τον φέρει σε ρήξη με τη σύζυγό του, Μαριτίνα, στην πιο δύσκολη στιγμή της σχέσης τους, και θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Βιογραφικά στοιχεία

1697623435654-489707652-loulis-(1).jpg

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα οικονομικής επιστήμης, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή για να σπουδάσει υποκριτική στο Ελληνικό Θέατρο Τεχνών στα 20 του, απ' όπου αποφοίτησε το 1999. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
Με την ομάδα του Εθνικού Θεάτρου συμμετείχε το 2006 σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη για το θεατρικό έργο Πέρσες του Αισχύλου, ενώ το 2012 συμμετείχε, πάλι με το Εθνικό Θέατρο, στο Φεστιβάλ Σαίξπηρ, που διοργάνωσε το Γκλομπ Θίατερ στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας.

Τα βραβεία

loulis-(7).jpg

Το 2003 τιμήθηκε με το βραβείο Χορν. Το 2008 τιμήθηκε με το Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Σκλάβοι στα δεσμά τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η ζωή με την Έμιλυ Κολιανδρή

loulis-(9).jpg

Ο Χρήστος Λούλης και η Έμιλυ Κολιανδρή ξεκίνησαν την σχέση τους το 2002, ενώ το 2008 αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξη του στο Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει και τις δυσκολίες του γάμου.
«Για να ζεις με κάποιον τόσα χρόνια χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή, αγάπη και να μη νομίζεις ότι τα έχεις όλα έτοιμα και λυμένα. Θα ήθελα να μην τσακωθώ ποτέ με τη γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν τα κατάφερα».
Η Έμιλυ Κολιανδρή στη «Reallife» είχε αναφερθεί επίσης στην κρίση που είχε περάσει ο γάμος τους δηλώνοντας:«Στις μέρες μας είναι πολύ πιο εύκολο να χωρίσεις από το να είσαι με κάποιον γιατί οι μακροχρόνιες σχέσεις, πέρα από σιγουριά, ασφάλεια, συντροφικότητα, θέλουν και πολλή δουλειά. Είναι πολύ πιο εύκολο να τελειώνει κάτι, να προχωράς σε κάτι νέο και η εποχή μας ευνοεί κάτι τέτοιο. Προφανώς για να μένουμε μαζί σε αυτή την ένωση κάτι βρίσκουμε που μας αρέσει.

Η πατρότητα

loulis-(4).jpg

«Για αρκετό καιρό η Έμιλυ κρατήθηκε πίσω, λόγω του ότι τα παιδιά ήταν πολύ μικρά και έπρεπε να είναι με την μαμά τους. Ένιωθα ότι έχασα πολλά και ειδικά όταν βλέπω συμμαθητές των παιδιών μου, που οι γονείς τους κάνουν μια κανονική δουλειά με ένα κανονικό ωράριο, και μετά μέχρι το βράδυ κάνουν πράγματα μαζί με τα παιδιά τους, εγώ δεν τα έζησα όλα αυτά. Δηλαδή τα έχω ζήσει πολύ λίγο και ζηλεύω. Κάποια στιγμή ξυπνάς λες, πως μεγάλωσα έτσι; Επειδή η σχέση με τα παιδιά νιώθω ότι είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση, με την έννοια ότι στην ερωτική απογοήτευση νιώθουμε ότι ποτέ δεν είμαστε αρκετά καλοί για τον άλλον και πάντα μας διαφεύγει, δεν τον έχουμε όπως θέλουμε και όσο θέλουμε. Αυτό συμβαίνει λοιπόν με τα παιδιά ακόμα και αν ζεις μια κανονική ζωή και έχεις μια κανονική δουλειά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved