Θάνος Πετρέλης: Το Fame Story και τα ακραία περιστατικά
Showbiz

Θάνος Πετρέλης: Το Fame Story και τα ακραία περιστατικά

Ήταν πριν 21 χρόνια όταν μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από το «Fame Story 1», κάνοντας τους πάντες να μιλούν για ένα νέο λαϊκό αστέρι!

Οι προσδοκίες όλων επαληθεύτηκαν και ακολούθησαν χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι, με το κοινό να γεμίζει ασφυκτικά τα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται. Ο λόγος για τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το νέο κύκλο του Fame Story και όλα όσα θυμάται.

thanos-petrelis

Επέστρεψε στην τηλεόραση το «Fame Story». Θα σας δούμε σε κάποια εμφάνιση, γιατί έχετε συνεργαστεί στο «J2US» με τον Νίκο Κοκλώνη.

Θα γυρίσω τέλος Οκτωβρίου, οπότε δεν υπήρχε κάποιο περιθώριο για συνεργασία, αλλά αυτό δεν αποκλείει ότι κάποια στιγμή να γίνουν κάποια guest από τους προηγούμενους συμμετέχοντες του παιχνιδιού. Οπότε ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποια συνεργασία, γιατί έχω πολύ καλές σχέσεις και με τον Νίκο Κοκλώνη και με όλους τους ανθρώπους της τηλεόρασης.

Τι γεύση σου άφησε το «Fame Story»;

Πάρα πολύ γλυκιά. Ο σκοπός μου, όταν πήρα μέρος σε αυτό το παιχνίδι, ήταν να μπορέσω να δείξω σε πολύ κόσμο το ποιος είμαι και να αποδείξω στους ανθρώπους του χώρου ότι μπορώ να μπω και εγώ στη δισκογραφία. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα από ό,τι τα περίμενα. Ήμουν στους τρεις νικητές που υπέγραψαν συμβόλαιο.

thanos-petrelis-(4).jpg

Τα μυαλά σου πήραν αέρα τότε;

Πέραν από τις εκδηλώσεις θαυμασμού που βλέπαμε από τον κόσμο, γεμίζαμε στάδια χιλιάδων θέσεων. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν ήταν μόνο ο Θάνος, ο Νίνο, ο Γρηγόρης, η Ελεάνα, ήταν και η δύναμη της τηλεόρασης.

Θυμάσαι κάποιο ακραίο περιστατικό;

Έχουν γίνει πολλά και διάφορα. Κάτι ακραίο ήταν ότι σε μια καλοκαιρινή περιοδεία που κάναμε είχε πάνω από 40οC και ο κόσμος ήταν εκεί χιλιάδες και περίμενε πολλές ώρες για να πάρει αυτόγραφο και κάποιοι λιποθυμούσαν. Υπήρχαν πράγματα που μας τρόμαζαν, γιατί ήμασταν παιδιά που δεν είχαμε σχέση με όλον αυτόν τον χώρο και τις εκδηλώσεις θαυμασμού.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved