Η μεταμόρφωση της Εβελίνας Νικόλιζα – Η ηλικία, το τραγούδι και η σχέση με τη μητέρα της, Αργυράκη
Showbiz

Η μεταμόρφωση της Εβελίνας Νικόλιζα – Η ηλικία, το τραγούδι και η σχέση με τη μητέρα της, Αργυράκη

Η Εβελίνα Νικόλιζα, η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, είναι άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια των κιλών και την αλλαγή στα μαλλιά της.  

Η Εβελίνα Νικόλιζα γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1988 και είναι 35 χρονών και αγαπά τη μουσική!

Στα οκτώ της χρόνια έγινε μέλος της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου όπου έμεινε για περίπου πέντε χρόνια.

Η ίδια είχε μιλήσει για την φωνή της και την έκταση της φωνής της, λέγοντας "Άρχισα να το ψάχνω από μόνη μου από πολύ μικρή αλλά κυρίως από τα 8 μου χρόνια που μπήκα στην παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου άρχισα να δουλεύω περισσότερο τη φωνή μου".

Λίγο πριν κλείσει τα έντεκα δάνεισε τη φωνή της σε χαρακτήρες της Disney.

Το 2005 έλαβε μέρος σε διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού στην Τουρκία όπου διακρίθηκε με το βραβείο ερμηνείας.

evelina_nikoliza_1695563584_3198941660363051695_320767452.jpg

Η Εβελίνα έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της για τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη που τη λατρεύει και μοιάζουν πολύ: "Νομίζω ότι είναι όσο εύκολο και δύσκολο παράλληλα, να έχεις οποιαδήποτε-επιτυχημένη επαγγελματικά - μητέρα. Σίγουρα όταν ήμουν μικρή έλειπε αρκετά από το σπίτι λόγω δουλειάς αλλά νομίζω ότι αυτό με έκανε πιο ανεξάρτητη από μικρή ηλικία και μου έδειξε ότι πρέπει να παλέψουμε για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε". Συνέχισε αποκαλύπτοντας για τον εάν το ότι είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας της έκλεισε ή της άνοιξε πόρτες, λέγοντας, "Υπάρχουν αυτοί που με βλέπουν και τους θυμίζω τη μαμά μου και τα τραγούδια της και αυτό τους κάνει να είναι πιο θετικοί μαζί μου, αλλά φυσικά υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι εφόσον η μητέρα μου είναι τραγουδίστρια δεν επιτρέπεται να ασχοληθεί και άλλο άτομο από την οικογένεια με αυτό το επάγγελμα. Παράλογο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχω δει να στραβοκοιτάνε ποτέ κανένα γιατρό επειδή είναι και ο πατέρας του γιατρός, αλλά επειδή το βρίσκω εντελώς παράλογο δε μπορώ να πω ότι δίνω ιδιαίτερη σημασία".

evelina_nikoliza_1697295057_3213466309746610828_320767452.jpg

Η Εβελίνα είναι συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού, στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και πρόσφατα που ο φακός μας την τσάκωσε σε event μείναμε με το στόμα ανοιχτό καθώς η σιλουέτα της έχει πλέον αλλάξει θεαματικά.

Με σωστή διατροφή, έχασε πολλά κιλά και είναι άλλος άνθρωπος!

Δείτε και εσείς τη θεαματική αλλαγή της στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved