Ματούλα - Μανθόπουλος: Σπάνιο φωτογραφικό καρέ από τη συνεργασία τους στον κινηματογράφο
Showbiz

Ματούλα - Μανθόπουλος: Σπάνιο φωτογραφικό καρέ από τη συνεργασία τους στον κινηματογράφο

Ματούλα - Μανθόπουλος: Μία σπάνια εικόνα από τη συνεργασία του Αίαντα Μανθόπουλου και της Ματούλας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός και η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου έφυγαν από τη ζωή και οι απώλειες τους συγκλόνισαν τον καλλιτεχνικό χώρο.

1697233362412-427359083-manthopoulos-(4).jpg

Αίας Μανθόπουλος

Ο Αίας Μανθόπουλος πέθανε το απόγευμα της 17ης Οκτωβρίου και λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε στο σπίτι της, νεκρή η Ματούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία είχε πεθάνει 6-7 ημέρες πριν.

1675002052750-268119866-matoula.jpg

Ματούλα

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2011 όταν συμμετείχαν στην ταινία «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα». Η Ματούλα υποδυόταν την αθυρόστομη καθαρίστρια του σχολείου, την Τασία, ενώ ο ηθοποιός τον Κάρολο Ροδακινάκη.

Δείτε την κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα στην παρακάτω Gallery:

Η υπόθεση της ταινίας

Μετά από 30 χρόνια στην Αμερική, ο βαθύπλουτος, αυτοδημιούργητος μαφιόζος Pit Paras αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να επενδύσει σε μια μπίζνα διαφορετική από τις άλλες. Έτσι αγοράζει και αναλαμβάνει την διεύθυνση του εγκαταλελειμμένου “Λυκείου Χαβαλέ” σε μια φιλόδοξη προσπάθεια του να αναβιώσει το ιστορικό σχολείο.

Όμως υπάρχει και ο απαράβατος όρος της διαθήκης Χαβαλέ, να προσλάβει δηλαδή όλους τους απόφοιτους του Λυκείου που έγιναν καθηγητές. Έτσι ο Μπίλιας και η παρέα του επιστρέφουν αλλά αυτή τη φορά ως καθηγητές και επειδή… ρόδα είναι και γυρίζει, οι άλλοτε μαθητές των ’80s τώρα βρίσκονται στο στόχαστρο της νέας γενιάς μαθητών και ήρθε η ώρα να πληρώσουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved