«Μόνο ο Σερίφης μπορεί» - Το απίθανο βίντεο της Στικούδη με τον σύζυγό της να ανοίγει φύλλο για πίτα
Showbiz

«Μόνο ο Σερίφης μπορεί» - Το απίθανο βίντεο της Στικούδη με τον σύζυγό της να ανοίγει φύλλο για πίτα

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και η λαμπερή τραγουδίστρια εκφράζει τον έρωτα της για εκείνον σε κάθε περίπτωση.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Αύγουστο του 2018 και ο ερχομός του γιου τους επισφράγισε την ευτυχία τους. Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους και μάλιστα χτες έκαναν ένα μεγάλο παρτι στο σπίτι με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους, Βύρωνα.

1675688173508-513246127-stikoudi-serifis-2.jpg

Κατερίνα Στικούδη – Ο Βαγγέλης Σερίφης μπήκε στην κουζίνα

Σε ένα βίντεο που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη στο Tik Tok μας έδειξε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της. Η τραγουδίστρια απαθανάτισε τον Βαγγέλη Σερίφη, ο οποίος μπήκε στην κουζίνα και άνοιξε φύλλο προκειμένου να ετοιμάσει κολοκυθόπιτα για την οικογένειά του.

«Μόνο ο Σερίφης μπορεί» ακούγεται να λέει η τραγουδίστρια στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Τα γενέθλια του γιου της

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε τη μέρα των γενεθλίων του μπόμπιρα ξεχωριστή, παραγγέλνοντας πολύχρωμα γλυκά και μία υπέροχη διώροφη τούρτα με θέμα το Muppet Show!

«Ήρθες και μας άλλαξες τη ζωή και σ ευχαριστούμε γι' αυτό !!
Χρόνια πολλά Βυρωνάκι μας! The muppet show party!!» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σ' αυτές η όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια πόζαρε με αθλητικό λουκ και με την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved