To σοβάρεψαν το θέμα! Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Showbiz

To σοβάρεψαν το θέμα! Γαρυφαλλιά Καληφώνη και Χρήστος Μάστορας έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Μετρώντας παραπάνω από ένα χρόνο μαζί ως ζευγάρι, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον! 

Το ζευγάρι που το καλοκαίρι που πέρασε και συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο, γιόρτασε με πυροτεχνήματα και πάρτι τον έναν χρόνο σχέσης του, αποφάσισε πρόσφατα να περάσει και από την πρώτη σοβαρή δοκιμασία τον έρωτά του.

Έτσι, σύμφωνα με τη Real, οι δυο τους αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη συγκατοίκηση κατά την οποία ένα ζευγάρι διαπιστώνει αν ταιριάζει και στην καθημερινή τριβή και ρουτίνα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο τραγουδιστής και το όμορφο μοντέλο ζουν πλέον στο σπίτι εκείνου που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, με τη Γαρυφαλλιά να έχει μεταφέρει εκεί πολλά προσωπικά της αντικείμενα για να κάνει πιο λειτουργική τη διαμονή της εκεί.

Όμως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το μοντέλο δεν έχει αφήσει οριστικά και αμετάκλητα το δικό της σπίτι καθώς θέλει να το χρησιμοποιεί για να δημιουργεί το περιεχόμενό της στο instagram καθώς μην ξεχνάμε, είναι και influencer και αναλαμβάνει συχνά πολλές διαφημιστικές δουλειές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved